- 9,367
- 7,758
- 113
Kazanan direkt kumara gider 10 dakika sonra gene rol takip eder usul budurKazananlar en azından kasa yarısıyla roll yapsa kazandığı sürece kazandırır forumda roll bitmez harbiden herkes de faydalanir
Kazanan direkt kumara gider 10 dakika sonra gene rol takip eder usul budurKazananlar en azından kasa yarısıyla roll yapsa kazandığı sürece kazandırır forumda roll bitmez harbiden herkes de faydalanir
Pusudaaa7.24 arka planda zaten 🤣🤣
O senin ben baştan beri burdayım imajı yaratma hallerini yerimHoşgeldin nerelerdeydin yav yoktun buralarda 😆
Flash SMS nedirYa beyler konu başında yazdım kimse oralı olmadı flash SMS nasıl kapatılır kanser etti Ibiza denen oe site
Yine kolpa atıyor inanmayın buna.Hoşgeldin nerelerdeydin yav yoktun buralarda 😆
Mesaj ayarlarina gir gorursun kardesimYa beyler konu başında yazdım kimse oralı olmadı flash SMS nasıl kapatılır kanser etti Ibiza denen oe site
Nasip bak 90+2 de tuttundu son adımda 1 sayiyla 50k nasibi oldu78 de kaldı pana
Bilgi değil yardımlaşma ben ödül alır veya roll yapar dağıtım yaparsam o sarti koyacam@AllanSaintMaximin nasıl bılgılı
Ya beyler konu başında yazdım kimse oralı olmadı flash SMS nasıl kapatılır kanser etti Ibiza denen oe site
Buradaydım tabi özellikle son 2 adımı nefessiz takip ettim 😆O senin ben baştan beri burdayım imajı yaratma hallerini yerim
Ekrana geliyor duruyor ibizabet yedi sülale saydım umurlarinda değil googlede bulamadımFlash SMS nedir
He öyle vallaNasip bak 90+2 de tuttundu son adımda 1 sayiyla 50k nasibi oldu
Neredesin lan sen parayı buldun bizi unuttunYine kolpa atıyor inanmayın buna.
Bu kadarmi acsinBuradaydım tabi özellikle son 2 adımı nefessiz takip ettim 😆
Eskiden yazardın meşaj atardın sende bitlendin seeeennnnn 😆Yine kolpa atıyor inanmayın buna.
Ayip ediyorsun İlk adımdan beri burdayım tekrar bak istersen burda olan arkadaslar görüyor zatenKanka sen nerden çıktın la kazanan kuponları bildirim mi alıyorsunuz hep son adımda buradasınız anlamadım 😆
Yeni olduğuna ben ikna oldum 🤣@AllanSaintMaximin nasıl bılgılı