- 80,970
- 54,137
- 113
Fb gol atar bence yerse erkenden gelir gibiİyi gelmis buraya kadar bende fb macindan cekiniom oda gelirse tmm dir![]()
Fb gol atar bence yerse erkenden gelir gibiİyi gelmis buraya kadar bende fb macindan cekiniom oda gelirse tmm dir![]()
Gio yetmez komple takımın kapatılması lazımUlan avrupayada havlu attik sokacam gioyu gonderin hemen lan
Bende morinho dan sebep yemesi zor olabilir 1-0 zihniyetine gitmez insFb gol atar bence yerse erkenden gelir gibi
Aynen once yerse olur gibiBende morinho dan sebep yemesi zor olabilir 1-0 zihniyetine gitmez ins
Giolik durumun ötesinde gibi duruyor sorun hemşo. Bu kadro antrenörsüz bile bu kadar kötü oynamaz. Paralar ödenmemis diyorlarUlan avrupayada havlu attik sokacam gioyu gonderin hemen lan
Öyleyse yonetim tqm bir fiyasko ahmet nur cebi bile gunu gunune oduyodu laGiolik durumun ötesinde gibi duruyor sorun hemşo. Bu kadro antrenörsüz bile bu kadar kötü oynamaz. Paralar ödenmemis diyorlar
Bayağı sorun varmış takımda yine de adamlar 6 ayda 2 kupa aldı zaten bu sene yarışmacı takım isteyenler çok hayalciydi bana göre dünya kadae oyuncu gönderdi biraz daha erken gonderse 2-3 tane daha iyi oyuncu gelse iyi olurduGiolik durumun ötesinde gibi duruyor sorun hemşo. Bu kadro antrenörsüz bile bu kadar kötü oynamaz. Paralar ödenmemis diyorlar
2 aydır maaş almıyorlarmis. O yüzden oynamıyorlar. Etimden kemiğimden nefret ettirdiler iyice..Giolik durumun ötesinde gibi duruyor sorun hemşo. Bu kadro antrenörsüz bile bu kadar kötü oynamaz. Paralar ödenmemis diyorlar
Zararı toparlayıp kara gecebildin mi dost? Kar kuponudur insGelirse dostlara ulaşırız inşallah
Öyle bişey varsa da topçularin bı kadar kısa sürede tepki vermesi normal ama seçtikleri yöntem etik degil. Maçları sabote etmek nedir ya kaç bin taraftar gelip sizi izliyor böyle saygısızlık olmaz. Gidersin şikayet edersin yada sözleşmeni tek taraflı fesih edersin ama böyle olmazÖyleyse yonetim tqm bir fiyasko ahmet nur cebi bile gunu gunune oduyodu la
Yok dostum 10 k içerdeyim gelirse kar olacak inşallahZararı toparlayıp kara gecebildin mi dost? Kar kuponudur ins
Fazla dillendirmeyelim sus 😁Yok dostum 10 k içerdeyim gelirse kar olacak inşallah
Hadi inşallahYok dostum 10 k içerdeyim gelirse kar olacak inşallah
İnşallah gelir de kâr a geçersinYok dostum 10 k içerdeyim gelirse kar olacak inşallah