- 43,416
- 7,837
- 113
at lannnn
Betco+5 yaziyordu+3 vermş
10 verse de atamazdi bunlarBetco+5 yaziyordu
Harbiden Hakkı bu değildi ama emin ol Sen oynadın diye değil yani haHakkı bu değildi valla sağlık olsun
Eyvallah dostum sağlık olsun çok hızlı maçtı kontradan gelir dedim olmadiAllah belanızı versin takım Bu maçın Hakkı bu değildi en az bir gol daha olması lazımdı Allah bin kere belanızı versin Geçmiş olsun kral @kaybeden63
Vallahi bu değildi Sağlık olsun Hakkı bu değildi amaEyvallah dostum sağlık olsun çok hızlı maçtı kontradan gelir dedim olmadi
Bana sözünü tutmadigindan beri belin dogrulmadi sağlık olsunEyvallah dostum sağlık olsun çok hızlı maçtı kontradan gelir dedim olmadi
Kankam be bilsem bundandır ceketimi satar sana rol yaptırırdim beBana sözünü tutmadigindan beri belin dogrulmadi sağlık olsun
Yakışmamis sana lose dost seni uzman bilirdik bu işteEyvallah dostum sağlık olsun çok hızlı maçtı kontradan gelir dedim olmadi
Dostum genellikle rollerim başarılı oluyor ama bu gudubetlik var bu aralarYakışmamis sana lose dost seni uzman bilirdik bu işte
Canın sağolsun döner sans umarımDostum genellikle rollerim başarılı oluyor ama bu gudubetlik var bu aralar
Sat gel bildiğin ne varsa o zaman 🤣Kankam be bilsem bundandır ceketimi satar sana rol yaptırırdim be