Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling kaybeden63 / Kasa 1K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elliott

Alameda
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,120
2,159
113
Adam adının hakkını veriyor 😂 1 tane roll tamamlayabildigini görmedim

elliott

Alameda
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,120
2,159
113
Körsün cünkü kardesim işine geleni goruyon adam en son kâra gecti
Ne boş tiplersiniz be yavrum 😂 işimiz gücümüz var sizin gibi boş boş takip etmiyoruz milleti denk geldiğinde de ben böyle gördüm, benim işime nasıl gelebilir zaten ? 😂 Ne kullanıyorsunuz bu kafayı yaşamak için merak konusu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,246
38,892
113
Ne boş tiplersiniz ne yavrum 😂 işimiz gücümüz var sizin gibi boş boş takip etmiyoruz milleti denk geldiğinde de ben böyle gördüm, benim işime nasıl gelebilir zaten ? 😂
Demek ki sen de boşsun ki buralardasın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,246
38,892
113
Mayorka Senin Allah bin kere belanı versin bir gole ilk yarı girdik Allah'ın belası takım atmadı ikinci yarı 45 başladı gol attı ya böyle bir şey yok ya

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,979
54,137
113
Ne boş tiplersiniz be yavrum 😂 işimiz gücümüz var sizin gibi boş boş takip etmiyoruz milleti denk geldiğinde de ben böyle gördüm, benim işime nasıl gelebilir zaten ? 😂 Ne kullanıyorsunuz bu kafayı yaşamak için merak konusu
Allaha sukur işimiz gucumuz var bizjmde ama işim rahat okuyup düzgün bir iste calistigimiz icin boş zmaanimda oluyor sen 20 saat casisiyosan o senin sorunun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,246
38,892
113
Vay be yanıldık 3 3 oldu Sonuçta koyduk ya

elliott

Alameda
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,120
2,159
113
Allaha sukur işimiz gucumuz var bizjmde ama işim rahat okuyup düzgün bir iste calistigimiz icin boş zmaanimda oluyor sen 20 saat casisiyosan o senin sorunun
Allah rahatlık versin 😂 Memuriyetten istifamı verdim 3 ay evvel full time müziğe dönüş yaptım 3 saat çalıyorum sabahın köründe uyanmiyorum, boş vaktimi hayatımi yasiyarak degerlendiriyorum ya da kendim birşeyler yapıyorum takip etmektense sana da tavsiye ederim imkanın varsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...