- 5,120
- 2,159
- 113
Adam adının hakkını veriyor 😂 1 tane roll tamamlayabildigini görmedim
nerede görmedin geçen 50k aldı 42k AldıAdam adının hakkını veriyor 😂 1 tane roll tamamlayabildigini görmedim
Görmedim abicim 😂 ne zaman denk gelse ilk adimdan yattigini görüyorum hepnerede görmedin geçen 50k aldı 42k Aldı
Körsün cünkü kardesim işine geleni goruyon adam en son kâra gectiAdam adının hakkını veriyor 😂 1 tane roll tamamlayabildigini görmedim
Ne boş tiplersiniz be yavrum 😂 işimiz gücümüz var sizin gibi boş boş takip etmiyoruz milleti denk geldiğinde de ben böyle gördüm, benim işime nasıl gelebilir zaten ? 😂 Ne kullanıyorsunuz bu kafayı yaşamak için merak konusuKörsün cünkü kardesim işine geleni goruyon adam en son kâra gecti
Ula Suat Gül gül ölüyorumKörsün cünkü kardesim işine geleni goruyon adam en son kâra gecti
Demek ki sen de boşsun ki buralardasınNe boş tiplersiniz ne yavrum 😂 işimiz gücümüz var sizin gibi boş boş takip etmiyoruz milleti denk geldiğinde de ben böyle gördüm, benim işime nasıl gelebilir zaten ? 😂
Aynen dostum 7/24 buradayım bu şekilde avunabilirsin 😃Demek ki sen de boşsun ki buralardasın
Biraz sakinlemissin dost sonunda bol şansBaşarirsak 2 kişiye rol bakiyesi
Dostum İspanya sıkıntı şu sıralar uzak dur benceMayorka Senin Allah bin kere belanı versin bir gole ilk yarı girdik Allah'ın belası takım atmadı ikinci yarı 45 başladı gol attı ya böyle bir şey yok ya
Bak oldu bir gol daha varÜmraniye maçı 4,5 üst olur Parası olan girsin
Allaha sukur işimiz gucumuz var bizjmde ama işim rahat okuyup düzgün bir iste calistigimiz icin boş zmaanimda oluyor sen 20 saat casisiyosan o senin sorununNe boş tiplersiniz be yavrum 😂 işimiz gücümüz var sizin gibi boş boş takip etmiyoruz milleti denk geldiğinde de ben böyle gördüm, benim işime nasıl gelebilir zaten ? 😂 Ne kullanıyorsunuz bu kafayı yaşamak için merak konusu
ÜmraniyeDostum İspanya sıkıntı şu sıralar uzak dur bence
Bir gol daha var haberiniz olsun 5,5 üst olacakÜmraniye maçı 4,5 üst olur Parası olan girsin
La kendi kendine ne konusuyon p7ahhaha2 4 gibi duruyor
100 lirayı 500 yaptık ya tek o maçtaLa kendi kendine ne konusuyon p7ahhaha
Allah rahatlık versin 😂 Memuriyetten istifamı verdim 3 ay evvel full time müziğe dönüş yaptım 3 saat çalıyorum sabahın köründe uyanmiyorum, boş vaktimi hayatımi yasiyarak degerlendiriyorum ya da kendim birşeyler yapıyorum takip etmektense sana da tavsiye ederim imkanın varsaAllaha sukur işimiz gucumuz var bizjmde ama işim rahat okuyup düzgün bir iste calistigimiz icin boş zmaanimda oluyor sen 20 saat casisiyosan o senin sorunun