- 48,801
- 20,177
- 113
Gol gel artık gel
Haftaya pazartesi tekrar teslim olacağım bayramdan önce çıkarım Büyük ihtimal 40 gün yatıracak diye tahmin ediyorumAdama para lazımmış para at
Haftasonu buluruz sana bişilerHaftaya pazartesi tekrar teslim olacağım bayramdan önce çıkarım Büyük ihtimal 40 gün yatıracak diye tahmin ediyorum
Pazartesi Metin haftaya bu pazartesi izin kağıdını onaylatacağım 11 gün verdi toplamNe zaman teslım olcan
Sıkıntı yok Kral ya ben de kovalıyorum işte şimdi rolden molden bir yerden bir şey çıksa mesela onu yukarı çıkarmaya çalışacağım işte Düşünmen yeter Kral adamsınHaftasonu buluruz sana bişiler
@Mrlbra kral adamdırSıkıntı yok Kral ya ben de kovalıyorum işte şimdi rolden molden bir yerden bir şey çıksa mesela onu yukarı çıkarmaya çalışacağım işte Düşünmen yeter Kral adamsın
Kalbi güzel olan insanların Allah işini gücünü Rast götürsün@Mrlbra kral adamdır
En cok ben atmisimdir puahahYa Makara yapıyorum dur Mehmet'in bakalım Suat ne diyecek Suat hiç atmadı
Ne oldu niye girdin laHaftaya pazartesi tekrar teslim olacağım bayramdan önce çıkarım Büyük ihtimal 40 gün yatıracak diye tahmin ediyorum