- 22,256
- 27,697
- 113
Kupon düşsun ki maç bitmedi daha1w 1L
Sıradaki? @kaybeden63
Kupon düşsun ki maç bitmedi daha1w 1L
Sıradaki? @kaybeden63
Kardo bol şans sana biz yattık şans seninle olsun zararı çıkart keyfine bakKupon düşsun ki maç bitmedi daha
Eyvallah dostumKardo bol şans sana biz yattık şans seninle olsun zararı çıkart keyfine bak
Yok bakın yavaş yavaş diye dedimKupon düşsun ki maç bitmedi daha
Dünden beri felaket içerdeyimKardo bol şans sana biz yattık şans seninle olsun zararı çıkart keyfine bak
Dortmund tek kale oynuyoKupon düşsun ki maç bitmedi daha
Kardeş dediğimi dinle bak son kurşun diyorsun maçları incele öyle kupon yap.5kya ok diyorsan 1.5 oran sana yeter futbolda 1.50 bulursun kasa düşük olsa ben maç verirdim ama kasan yüksek gtum yemez maç vermeyeKupon düşsun ki maç bitmedi daha
Sabahladigimiz gece vurdurmaya çalışıyorsunuz 6kyi tek maça 🤣Kardeş dediğimi dinle bak son kurşun diyorsun maçları incele öyle kupon yap.5kya ok diyorsan 1.5 oran sana yeter futbolda 1.50 bulursun kasa düşük olsa ben maç verirdim ama kasan yüksek gtum yemez maç vermeye
Baktın zararı kapatamıyorsun az bile zarar varsa çekil dost tavsiyesiDünden beri felaket içerdeyim
Vursaydin 11 k alcakdim vurmadin ve olan paranida kaybettin bro biz napakSabahladigimiz gece vurdurmaya çalışıyorsunuz 6kyi tek maça 🤣
Tamam işte vursun bitsin 🤣🤣Vursaydin 11 k alcakdim vurmadin ve olan paranida kaybettin bro biz napak
Gelir birazdan ya acele etmeyelimKupon düşmüyor ya
Şike incelemesi yapılıyor 😁Kupon düşmüyor ya
Tamamlandı şike vardirŞike incelemesi yapılıyor 😁
Sen bilirsin kardoLeipzig wolsfurg ortaya 1 er gol 960 a rol tamamlanır ne dersiniz
O gün vuraydin daha karliysik 🤣🤣Sabahladigimiz gece vurdurmaya çalışıyorsunuz 6kyi tek maça 🤣
Lanet kupon düşmüyor süre eriyorSen bilirsin kardo
O gün vuraydik 2k dağıtım vardı liste bile hazırdı. Kafayı yedim var yaO gün vuraydin daha karliysik 🤣🤣