Yatirim istiyoMerhaba iyi Günler Mail de gördüm De acaba yatırıp çeken varsa deneyileim sıra çok diyor canlı destek te ben anlamdım servis sağlayıcı hatası yüzünden ama kod buEkli dosyayı görüntüle 959500Ekli dosyayı görüntüle 959501
KZNSW1000
Ekli dosyayı görüntüle 959500
Valla bilmiyorum şuan 1000 TL yok ek olarak ta üye olamıyorum olsam denerdim valla belki gören çeken varsa söylesin yani Yine 5 yap 1 yatir başı verenlerden çıkmaz umarımSağlam mı bu site
Öder kardeşim bana ödedi üye oldum çektim 8 ay onceMerhaba iyi Günler Mail de gördüm De acaba yatırıp çeken varsa deneyileim sıra çok diyor canlı destek te ben anlamdım servis sağlayıcı hatası yüzünden ama kod buEkli dosyayı görüntüle 959500Ekli dosyayı görüntüle 959501
KZNSW1000
Kaz yolma sitesi kazino gururla sunar
Kardeşim üye değilmişim ben buraya sakın yatrma ödemez benim site başka bı degilmsÖder kardeşim bana ödedi üye oldum çektim 8 ay once
Yanlış kişiyi alıntıladın dostum site ödemez belli zatenKardeşim üye değilmişim ben buraya sakın yatrma ödemez benim site başka bı degilms
Bu sitenin adıyla ben 8 ay önce yatrmsz cektm bonus şimdi üye degilms ben burası doalndrci galibaYanlış kişiyi alıntıladın dostum site ödemez belli zaten
O zaman siliyorum kimsenin başı yanmasınBu sitenin adıyla ben 8 ay önce yatrmsz cektm bonus şimdi üye degilms ben burası doalndrci galiba
Nasıl adamlarsınız dolandırıcıların reklamını yapıyorsunuz helal olsun size. Parayı çektin mi sen kardesimMerhaba iyi Günler Mail de gördüm De acaba yatırıp çeken varsa deneyileim sıra çok diyor canlı destek te ben anlamdım servis sağlayıcı hatası yüzünden ama kod buEkli dosyayı görüntüle 959500Ekli dosyayı görüntüle 959501
KZNSW1000
O zaman siliyorum kimsenin başı yanmasın
[/QUOsil gitsn