Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kediler !

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,210
7,341
113
Dostlar başına gelen varmı bilmiyorum ama merak ettiğim için bu konuyu sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum yaklasık 1 sene önce bizim mahallede bir abla vardı bir kedin doğum yaptığını . ve annesinin onlara mama bulmaya giderken araba çarptığına şahit olup 3 yavruyu almış himayesine ama kendisi normalde tüm sokak kedilerine bakıyo velhasılkelam benimde haberim oldu bizim kız duydu illa sahiplenelim dedi iyi dedim . gittim ablanın yanına 3 yavruyuda vermeye çalıştı 2 si siyahbeyaz papyon giymiş gibi olanlardan erkek onlar diğeride dişi beyaz böyle karbeyaz
. baktım hepsini vermye çalısıyo dedim abla bakamam 2 sini aldım dişi ve erkeği nerden baksan 13 14 aydır bakyorum büyüttüm falan . en kaliteli mamayi veriyorum gücüm yettikçe eksik etmemeye çalısıyorum hiçbişeylerini ama son 3 aydır birşeye dikkat ettim .. abi ben bunlara ne zaman aşırı ilgi sevgi göstersem aq tüm kuponlar tutuyo olmadık kapılar açılıyo kedilerin duası kabul olur derlerdi bunların bana dua etme ihtimali nedir ya gerçekten çok kafama takıldı bu konu sizinde başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın lütfen.
Sokakta Kalan 2 yavru kedi ve annesine bi akşam yemek verdim 1 gün sonra 450 k slottta kazanmıştım 3 yıl önce kedi duası kabul olur dogru bu

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,400
12,049
113
Ben haftada 3 gun sokak kedilerine ciger alip pisirip veriyorum, mamalarini eksik etmiyorum. Evde ne zaman balik vs pisirsem 1 tabakta onlarin nasibi diye ayiriyorum ama nedense benim kuponlarim tutmuyo. Ya bizim kediler ateist dua etmiyolar ya da mamayi kalitesiz aliyoruz
Senin kediler ateist dost bencede mantıklı düşünüyorsun ben mesela hiç bakmıyorum yinede kazanamıyorum

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,378
3,699
113
Ben haftada 3 gun sokak kedilerine ciger alip pisirip veriyorum, mamalarini eksik etmiyorum. Evde ne zaman balik vs pisirsem 1 tabakta onlarin nasibi diye ayiriyorum ama nedense benim kuponlarim tutmuyo. Ya bizim kediler ateist dua etmiyolar ya da mamayi kalitesiz aliyoruz
Namkörler.duayi peşin al dost dua etmeyene mama verme.

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,538
1,642
113
Dostlar başına gelen varmı bilmiyorum ama merak ettiğim için bu konuyu sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum yaklasık 1 sene önce bizim mahallede bir abla vardı bir kedin doğum yaptığını . ve annesinin onlara mama bulmaya giderken araba çarptığına şahit olup 3 yavruyu almış himayesine ama kendisi normalde tüm sokak kedilerine bakıyo velhasılkelam benimde haberim oldu bizim kız duydu illa sahiplenelim dedi iyi dedim . gittim ablanın yanına 3 yavruyuda vermeye çalıştı 2 si siyahbeyaz papyon giymiş gibi olanlardan erkek onlar diğeride dişi beyaz böyle karbeyaz
. baktım hepsini vermye çalısıyo dedim abla bakamam 2 sini aldım dişi ve erkeği nerden baksan 13 14 aydır bakyorum büyüttüm falan . en kaliteli mamayi veriyorum gücüm yettikçe eksik etmemeye çalısıyorum hiçbişeylerini ama son 3 aydır birşeye dikkat ettim .. abi ben bunlara ne zaman aşırı ilgi sevgi göstersem aq tüm kuponlar tutuyo olmadık kapılar açılıyo kedilerin duası kabul olur derlerdi bunların bana dua etme ihtimali nedir ya gerçekten çok kafama takıldı bu konu sizinde başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın lütfen.
Kral sende adamsın doncicde

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Jajsjdjsjwjwjwjjss

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,496
947
113
İyilik iyidir kardes ama kedilerle alakası yok. Tam tersi olup kuponlar yatsa masum kediler yuzunden yattı demekle aynı şey. Kupon şans tecrübe ve risk işi.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,706
8,744
113
Kral kayıp yaşadığında kediler gozune @Trabzonlu Temel gibi görünür.
Ama çok güzel hayvanlar şu kıl tüy problemi olmasa on numara ruhsal bı tedavi :)