- 21,116
- 17,746
- 113
Biri siteye yatırım yapacak ki sana gelsin çok zorBeklemede yazar gönderilene kadar.
Havuz varmış öyle dedi canlı .
Biri siteye yatırım yapacak ki sana gelsin çok zorBeklemede yazar gönderilene kadar.
Havuz varmış öyle dedi canlı .
Dünden beri bekleyen varmış baksanaBiri siteye yatırım yapacak ki sana gelsin çok zor
Sabah 9 dan beri beklemede benimde gelmez bu kim yatırım yapacak bu siteyeDünden beri bekleyen varmış baksana
Canlıya söylemk lazım siz dha denemeyi göndermiyorsunuz yatırımı nasıl göndereceksiniz diyeSabah 9 dan beri beklemede benimde gelmez bu kim yatırım yapacak bu siteye
Ben söyledim deneme bonusu kuralı bu diyip kapattıCanlıya söylemk lazım siz dha denemeyi göndermiyorsunuz yatırımı nasıl göndereceksiniz diye
Kanka 1 2 saat beklersin neysede 12 13 saat adam bekletilmez ben sanmıyorum ödeyeceklerini.Kesinlikle ödeme yapılacak diyor canlı ama kaç saate ödenir bilinmiyor
Öyle zaten kanka ben saldım gelirse ekime gelmezse koçun büllüğüneKanka 1 2 saat beklersin neysede 12 13 saat adam bekletilmez ben sanmıyorum ödeyeceklerini.
Dünden beri bekleyen var baksnaa.
Yatırım ekstresi attım kafanıza göre yazdım ya gönderirler ya engellerler 😀Öyle zaten kanka ben saldım gelirse ekime gelmezse koçun büllüğüne
Hahahha ters psikolojiYatırım ekstresi attım kafanıza göre yazdım ya gönderirler ya engellerler 😀
12 saat sonra 😂😂ÇEKİM ÖDENDİ BEYLER HERKESE BOL ŞANS 😂😂
O zaman benim 2 saatim kaldı12 saat sonra 😂😂
Diğer siteler deneme bonusunu 1.5 dakkada gönderiyor çekimimiz hızlı bize yatırım yapın demek için bunlar 40 saatte gönderiyor😂O zaman benim 2 saatim kaldı![]()
Adamlar tok gönüllüDiğer siteler deneme bonusunu 1.5 dakkada gönderiyor çekimimiz hızlı bize yatırım yapın demek için bunlar 40 saatte gönderiyor😂
Ceza yerseniz 20 bine kadar destek bizden promosuna bittim😂😂Adamlar tok gönüllü![]()