Leverkusen maçına çok kişi üst koy dedi ben koymadım nereye kadar gelecek her haft üst geliyor bu maçların hepsını 3 saat analızledım dostumBazi isler nasip kismet herhde. Boyle bir kupona 50 kisi oynasa leverkusen maci 1,5 üst koyardi herhalde![]()
Süper kazanç süper analiz maşallah 🧿Leverkusen maçına çok kişi üst koy dedi ben koymadım nereye kadar gelecek her haft üst geliyor bu maçların hepsını 3 saat analızledım dostum
Tebrikler. İyi analiz yapmissin gercekten. Yoksa cok yazik olucakmis.Leverkusen maçına çok kişi üst koy dedi ben koymadım nereye kadar gelecek her haft üst geliyor bu maçların hepsını 3 saat analızledım dostum
İşin Sırrı Şamanlarda Gizli Dost Şaman Resmı koyduk artık olsunTebrikler adam son maça kaliyo 20 dkda geliyo biz son maç 2 0 öndeyiz 2 3 kaybediyoruz nedir bu işin formülü cozemedim
Birazda şans dost oda bizde yok maalesefTebrikler adam son maça kaliyo 20 dkda geliyo biz son maç 2 0 öndeyiz 2 3 kaybediyoruz nedir bu işin formülü cozemedim
İş yapar mı bu ona göre farklı versiyonu bulalım bizdeİşin Sırrı Şamanlarda Gizli Dost Şaman Resmı koyduk artık olsun![]()
Yapıyor Dost Denıyenler Var 2li kombinden fazlayı gecmıceksın Rulete girmiceksin Slot oynamıcaksın En önemlisi Cekıceksın Bazı arkadaslar Gibi Parayı begenmemezlık Yapmıcaksınİş yapar mı bu ona göre farklı versiyonu bulalım bizde![]()
Tebrikler dostYapıyor Dost Denıyenler Var 2li kombinden fazlayı gecmıceksın Rulete girmiceksin Slot oynamıcaksın En önemlisi Cekıceksın Bazı arkadaslar Gibi Parayı begenmemezlık Yapmıcaksın
Nekadar Aldın DostTebrikler dost
19 k dostNekadar Aldın Dost
ya hep bu erhan yüzünden rulet oynuyo insanlar site adamı belli evolution adamı @erhanbey22Yapıyor Dost Denıyenler Var 2li kombinden fazlayı gecmıceksın Rulete girmiceksin Slot oynamıcaksın En önemlisi Cekıceksın Bazı arkadaslar Gibi Parayı begenmemezlık Yapmıcaksın
19.5k19 k dost
Adam rulette yanlislikla 2 ye 150 TL basiyor 2 geliyor. Ben yemin ediyorum 1 numara haric 36 tane rakama farkli miktarlar oynadim.1 e oynayana kadar sure doldu ve 1 geldi.Tebrikler adam son maça kaliyo 20 dkda geliyo biz son maç 2 0 öndeyiz 2 3 kaybediyoruz nedir bu işin formülü cozemedim
Küsüratlar ile ilgilenmiyorum dost