- 24,310
- 17,286
- 113
Bol şans kardesm bu saatte rol.acma gerek yok 🥰Roll açcam dost ben aldığım ödülü roll açarım kazanırsam sana ulaşırım kesin
Bol şans kardesm bu saatte rol.acma gerek yok 🥰Roll açcam dost ben aldığım ödülü roll açarım kazanırsam sana ulaşırım kesin
Kazanç kesinBol şans kardesm bu saatte rol.acma gerek yok 🥰
Sen bana güven bizde derin adamızBol şans kardesm bu saatte rol.acma gerek yok 🥰
Bol şansKazanç kesin
Eee ben Kemal paşa tatlısı
Adam 2 kuruş para çekmiş hemen 100 liraya çökmek için tatlı istiyorsun atıp metom ayıp sksmdmdmdEee ben Kemal paşa tatlısı
Bende geçenlerde 1k çektim 250x2 rolling bakiyesi verdik 400 küsur kalmıştı kıyamadım 200 ü kemal PAŞA tatlısın attımAdam 2 kuruş para çekmiş hemen 100 liraya çökmek için tatlı istiyorsun atıp metom ayıp sksmdmdmd
herkes senin kadar tatlı değil metinim en çok sen tatlısınBende geçenlerde 1k çektim 250x2 rolling bakiyesi verdik 400 küsur kalmıştı kıyamadım 200 ü kemal PAŞA tatlısın attım
Hahahahahaherkes senin kadar tatlı değil metinim en çok sen tatlısın
Ula iyi ki Bi 200 attın ben de mi verdiklerimi sayayım ne acayip insanlarsınızBende geçenlerde 1k çektim 250x2 rolling bakiyesi verdik 400 küsur kalmıştı kıyamadım 200 ü kemal PAŞA tatlısın attım
Borcunu öde krdşm puhahaaahaha adam roll açtığına pişman olduUla iyi ki Bi 200 attın ben de mi verdiklerimi sayayım ne acayip insanlarsınız
Benim kimseye borcum olmaz ağam borçlu biri olursa o bana olur 🙂Ama valla artık pişman olmaya başladım ne yalan söyleyeyim.Borcunu öde krdşm puhahaaahaha adam roll açtığına pişman oldu
2 kuruş kazandı diyor ya herkes 2 kuruş kazanıyor milyon kazandığımız yokkiUla iyi ki Bi 200 attın ben de mi verdiklerimi sayayım ne acayip insanlarsınız
Say Kemal paşa say.Ula iyi ki Bi 200 attın ben de mi verdiklerimi sayayım ne acayip insanlarsınız
Herkes iki kuruş kazanmıyor on kuruş yirmi kuruş kazanan da var milyon kazanan da var ben iki kazanıyorum dört dağıtıyorum nasıl dağıtım yaptığım iyi bilinir burda her rol açtığımda rol ödüllerini dağıttıktan sonra ayrıca dmden yazanlara gönderim yapıyorum onları da kimse bilmez senin söylediğin bi garip olmuş.2 kuruş kazandı diyor ya herkes 2 kuruş kazanıyor milyon kazandığımız yokki