Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 | Kasa 1+1 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,893
15,912
113
Bugün tümbet katlanan pazartesi bonusu için 2500 yatırdım çevirdim çevrim bitti. 16 bin kasada bakiye vardı. 20ye düzleyeyim öyle çekeyim dedim 1.25 oran tam 20 yapıyordu voleybolda oynadım gelir diye bir iki slot çeviriyordum. Kasaya bakayım para geçmiştir diye düşündüm kasa sıfırdı. Dedim herhalde maç daha bitmedi. Maç bitmiş benfica adisi o kadar favori olduğu seti kaybetmiş. Şu an onun travması oluştu ne oynasam yatıyor bu sondu vurup kafayı yatacam

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,816
2,508
113
Bugün tümbet katlanan pazartesi bonusu için 2500 yatırdım çevirdim çevrim bitti. 16 bin kasada bakiye vardı. 20ye düzleyeyim öyle çekeyim dedim 1.25 oran tam 20 yapıyordu voleybolda oynadım gelir diye bir iki slot çeviriyordum. Kasaya bakayım para geçmiştir diye düşündüm kasa sıfırdı. Dedim herhalde maç daha bitmedi. Maç bitmiş benfica adisi o kadar favori olduğu seti kaybetmiş. Şu an onun travması oluştu ne oynasam yatıyor bu sondu vurup kafayı yatacam
Gecmis olsun dost

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,816
2,508
113
Mola fark 8 1.01 sure top depte

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,816
2,508
113
88 5.5 alt orani 1.27.dayanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...