- 90,665
- 100,235
- 113
5 parasızız şimdi hiçbir şey umurunuzda değil küfür etmekle meşgulümBak enişte arsenal çevirdi maçı @Enişte
5 parasızız şimdi hiçbir şey umurunuzda değil küfür etmekle meşgulümBak enişte arsenal çevirdi maçı @Enişte
Tmm sen yeni roll ac seni durdirma gorevi de bende olsun ahajsdKahrolası para kazanma hırsı kanka sanırım gözümüz dönüyor ne bilim
gaz verme la adama zaten kaybetmiş tırşikTmm sen yeni roll ac seni durdirma gorevi de bende olsun ahajsd
Zaten arkada oynayacam dedigaz verme la adama zaten kaybetmiş tırşik
Link nerde linkNe bu tantana kardeşim jojo kod aticak gidin kodu bekleyin
6 lira verdi aqLink nerde link
Ben de aldım da oyuna girince çıkmıyo6 lira verdi aq
Yenile bı kaç kere çıkarBen de aldım da oyuna girince çıkmıyo
3 bet bi de max wini 150k. Max win verirse helalinden bi 250 lira atarım sanaYenile bı kaç kere çıkar
Oo kanka dağıtım gelir miAynen 20 fs 3 bet jojo kodları süper
4 kişi 1 tlOo kanka dağıtım gelir mi
Hafta içi maçlar vardı normal gol yemesi hepsininBak @Enişte Arsenal yine terso yaptı 2-2 oldu
Bonusa koydu 587 TL verdi, tek zarda verdik. 5 saniye geç girsem oyuna diğer elden 2 katına çıkarıyordum olmadi amaAynen 20 fs 3 bet jojo kodları süper
Bol bol şanslar dostUlaşırsak 3 kişi 500
İlk adım
Kanka senin bu zarı bırakman lazım sanki artıkBonusa koydu 587 TL verdi, tek zarda verdik. 5 saniye geç girsem oyuna diğer elden 2 katına çıkarıyordum olmadi ama
Adam kaybedeli 2 saat oldu leeBol bol şanslar dost
Hastanedeyim dost kafamı meşgul ediyorum konuları çok takip edemiyorumAdam kaybedeli 2 saat oldu lee