- 28,707
- 3,776
- 113
29
Bol sans kemal kardesim iyi bayramlar cumlettenSponsor @snnemre dostumuza teşekkürler.İyi dostluklar biriktirmenin faydaları neticesiyle aniden çatkapı dmniz yanıp hesabınız zınklatılabiliyor.Daim olsun dostumuza.
İlk Adım
İyi bayramlar reisim bu ara beceremiyoruz bu rol işini yine patladık sanırımBol sans kemal kardesim iyi bayramlar cumletten
Bol şansların olsun kardeşimSponsor @snnemre dostumuza teşekkürler.İyi dostluklar biriktirmenin faydaları neticesiyle aniden çatkapı dmniz yanıp hesabınız zınklatılabiliyor.Daim olsun dostumuza.
İlk Adım
Bro cok yanlis lig secmissin alt icin.bunlarda 4 sayilik sut bile varİyi bayramlar reisim bu ara beceremiyoruz bu rol işini yine patladık sanırım
Reis handikap -1.5tan bir oynayacaktım daha periyotun başıydı dep de iyi takım diye korktum nasip artık napalım sağlık olsunBro cok yanlis lig secmissin alt icin.bunlarda 4 sayilik sut bile var
Bol sansSponsor @snnemre dostumuza teşekkürler.İyi dostluklar biriktirmenin faydaları neticesiyle aniden çatkapı dmniz yanıp hesabınız zınklatılabiliyor.Daim olsun dostumuza.
İlk Adım
Sağol kanka yattık maalesef kesen daim olsunBol şansların olsun kardeşim
Bol şans KemalSponsor @snnemre dostumuza teşekkürler.İyi dostluklar biriktirmenin faydaları neticesiyle aniden çatkapı dmniz yanıp hesabınız zınklatılabiliyor.Daim olsun dostumuza.
İlk Adım
Daha gecen kayip bonusuyle bunlarin perine 38 olur oynadim barem 32ye dusdu 62 sayi attilar cok hizli oyunlari bunlarin.neyse nasip diyelimReis handikap -1.5tan bir oynayacaktım daha periyotun başıydı dep de iyi takım diye korktum nasip artık napalım sağlık olsun