- 17,268
- 16,635
- 113
İnanılmaz forumda paylaştığım kuponların hiçbiri tutmuyor yine yattık😂 bol şans herkese iyi geceler
Bol şanslar dostUlaşırsak 5 kişi 300.
Ahmet küçüktür muhtemelen ama kankasıyız işte napalım 😅Ahmet senin yaş kaç la
sağlık olsun dostİnanılmaz forumda paylaştığım kuponların hiçbiri tutmuyor yine yattık😂 bol şans herkese iyi geceler
Yok kemal senden bize hayır yok aqİnanılmaz forumda paylaştığım kuponların hiçbiri tutmuyor yine yattık😂 bol şans herkese iyi geceler
Ne zaman benden umudu kesersin o zaman gelir 🤣Yok kemal senden bize hayır yok aq
Sağol AhmetimKemalim bol şans
Pazartesi ye para lazım sabahtan beri bı kere para kazanamadım sürekli kaybediyorum yalnız değilsinNe zaman benden umudu kesersin o zaman gelir 🤣
İnşallah bulursun kardo özel oranları almamış mıydın jojo pusula falanPazartesi ye para lazım sabahtan beri bı kere para kazanamadım sürekli kaybediyorum yalnız değilsin
Sağol dost.Hocam geçmiş olsun
Cepte para yokki zaten onlardan kodlardan falan ufak tefek kasa yapıyoz hiç yukselemiyorumİnşallah bulursun kardo özel oranları almamış mıydın jojo pusula falan
Allah yardımcın olsun kardeşimCepte para yokki zaten onlardan kodlardan falan ufak tefek kasa yapıyoz hiç yukselemiyorum