- 15,823
- 4,293
- 113
Sıkıntı yok kardesim şansın bol olsunHacım ulaşırsam sana gönderim yapmıcam bilgin olsun az önce cihanın konudan ödül aldığını gördüm almayan arkadaşlara göndericem.
Sıkıntı yok kardesim şansın bol olsunHacım ulaşırsam sana gönderim yapmıcam bilgin olsun az önce cihanın konudan ödül aldığını gördüm almayan arkadaşlara göndericem.
Atıcaz lo diğer telefon aşağıda kime atcam diyip atmamışım rahat olsanaCihandan daha odul felan almadim sorabilirsin kardesim
Bol şansAdım 2
Tamam işte onu diyorum gunde tek rol hakkımız mi var oyle bir kural mi çıktıAlcan biraderim adam yazmış seni iban istemiş yani seçilmişsin mesele ödülünün daha gelip gelmemiş olması değl.
Komik olan bişey yok dedim burda bro herhangi bir yükselme göremedimŞaka yaptım reis niye yükseldin
Yok kardesim atmican demedim iban attim daha odul almadım dedimAtıcaz lo diğer telefon aşağıda kime atcam diyip atmamışım rahat olsana
Ya banane kim ne kural koyarsa koysun niye açıklama yaptırma gereği duyuyorsun kral atma zorunluluğumuz mu varTamam işte onu diyorum gunde tek rol hakkımız mi var oyle bir kural mi çıktı
Ben yanlış gördüm ozamanKomik olan bişey yok dedim burda bro herhangi bir yükselme göremedim