- 10,426
- 4,746
- 113
Tüm foruma sen açtırdın 😂@Kemal34 bir roll de bana mı açtırsan eheheee sksmdmdm
Tüm foruma sen açtırdın 😂@Kemal34 bir roll de bana mı açtırsan eheheee sksmdmdm
@Kemal34 bak bu şakamatik bence skskdmdmdBirazdan uyumszsan zaten roll kovalarsin yff
O tam bi matik ama ne matik bilmdim 😂😂@Kemal34 bak bu şakamatik bence skskdmdmd
Kesene bereket kankam daim olsun@sinansrml63
@NoEscapE
@Kesknly
@FURY MAN
@qguzh4nn0
Normalde 3 kişi 300 yapacaktım miktar biraz daha azaltıp kişi sayısını artırmak istedim konu kalabalık olunca. Belki işinizi görmez ama çam sakızı çoban armağanı olsun bol şans.
Kesebe berekett@sinansrml63
@NoEscapE
@Kesknly
@FURY MAN
@qguzh4nn0
Normalde 3 kişi 300 yapacaktım miktar biraz daha azaltıp kişi sayısını artırmak istedim konu kalabalık olunca. Belki işinizi görmez ama çam sakızı çoban armağanı olsun bol şans.
Eyvallah dostum kesene bereket@sinansrml63
@NoEscapE
@Kesknly
@FURY MAN
@qguzh4nn0
Salliyak mi iban@sinansrml63
@NoEscapE
@Kesknly
@FURY MAN
@qguzh4nn0
Devam et kral bence 1-2 adım daha@sinansrml63
@NoEscapE
@Kesknly
@FURY MAN
@qguzh4nn0
Sino sana atayım 1100 sen salla olur muSalliyak mi iban
Daim ola kemalim@sinansrml63
@NoEscapE
@Kesknly
@FURY MAN
@qguzh4nn0
Kendim tekten devam edicem kanka insanları çok bekletmeyelimDevam et kral bence 1-2 adım daha
Yunan tanrıları bizi seçmişken çekmesi isabetli davranış bence skskkdmdDevam et kral bence 1-2 adım daha
Olur 5 kisiyiz adam basi 200 atarim bana 270 kalir ugggSino sana atayım 1100 sen salla olur mu
Ordan da kar yaptın sen ne anasının gözüsünOlur 5 kisiyiz adam basi 200 atarim bana 270 kalir uggg
Bende kesinti yok 😂Ordan da kar yaptın sen ne anasının gözüsün
Adam başı 200 atma bro 207 at o zaman herkese millet siteye atacaksa düz 200 atsın herkesOlur 5 kisiyiz adam basi 200 atarim bana 270 kalir uggg
Düşünceye bakar mısın şimdi ağlıcam Mq sksmmdmdAdam başı 200 atma bro 207 at o zaman herkese millet siteye atacaksa düz 200 atsın herkes