Burdam sor la ahmetbeyler öncelikle bi önceki gibi peşin peşin paraları atamam malesef ben sıfırım puhahha. Özelden kemale bi iki soru sorup 5 kişi seçeceğim
Safız ya ne bilelim bizBen kapattım enişte
Dm baksanaOğlum ben atacam zaten şimdi parayı çekimi beklemicez sıkıntı yok sen seç
Sinan iyidir ama dünya görüşlerimiz uyuşmuyor dost kendisi koyu bi darwinci olur.Sinan devlet dairesinde olsa var ya akrabasını ise sokar rüşvet alır liyakat sistemi başkanı
Böyle yazıyon millet yanlış anlayacak. Geçen ben listeyi belirlemiştim Ahmeti görevlendirdim. Kendi atmış hemen paraları on dakika sonra çekim geldi kendisine attım paraları bilginiz olsun😂beyler öncelikle bi önceki gibi peşin peşin paraları atamam malesef ben sıfırım puhahha. Özelden kemale bi iki soru sorup 5 kişi seçeceğim
Tebrilkler eniştrSafız ya ne bilelim biz
Kesene bereketBöyle yazıyon millet yanlış anlayacak. Geçen ben listeyi belirlemiştim Ahmeti görevlendirdim. Kendi atmış hemen paraları on dakika sonra çekim geldi kendisine attım paraları bilginiz olsun😂
Karpuz zamanıTebrilkler eniştr
Sana çıkmasın sen iyi niyetli bir adam değilsinhocam ilk mesajlara bakabilirsin başından beri takip ediyoruz umarım çıkar