- 23,674
- 9,319
- 113
hocaya bazuka atmışlar biliyormusun hani bi çizgi karikatür vardı hocaaa hocaaa sabah sabahh kulağımızııı sonra bazuka frlatıyor felanKoy be 2 goy goy yapıyorduk onu da elimizden alma
hocaya bazuka atmışlar biliyormusun hani bi çizgi karikatür vardı hocaaa hocaaa sabah sabahh kulağımızııı sonra bazuka frlatıyor felanKoy be 2 goy goy yapıyorduk onu da elimizden alma
Ulan 3 aydır ban yemiyorum zorlamayın beni sanki bana para vermiş te helali hoş çekiyor @sinansrml63 bu adamlarlan beni iç içe sokma lütfen ben snaa dedim atayım bu şahsın parasını yok dedin olay kapandıSenden para isteyen mı oldu
Helali hoş olsun
Sıkıntı yok listemdesin hele Bir ulaşalım da kutlu davamıza zelal gelmesinEyvallah dost düşünmen yeter alamaz isek te canın sagolsun
Tamm helal ettimUlan 3 aydır ban yemiyorum zorlamayın beni sanki bana para vermiş te helali hoş çekiyor @sinansrml63 bu adamlarlan beni iç içe sokma lütfen ben snaa dedim atayım bu şahsın parasını yok dedin olay kapandı
Yok bilmiyorumhocaya bazuka atmışlar biliyormusun hani bi çizgi karikatür vardı hocaaa hocaaa sabah sabahh kulağımızııı sonra bazuka frlatıyor felan![]()
Arif Efendiyi alintilayip duruyorlar. Arif Efendi alintilayinca alınıp dmden küfür yazıyorlar Eniştem.Koy be 2 goy goy yapıyorduk onu da elimizden alma
Kim o namussuz din düşmanıArif Efendiyi alintilayip duruyorlar. Arif Efendi alintilayinca alınıp dmden küfür yazıyorlar Eniştem.
Bedavaci ulan bu forumda cebinden kime ne iyilik yapmışsın da gelip söz sahibi oldun da bana gelip kelime yapıyorsun seni ölücü pislik erif sakin beni alıntı yapma bir dhaa sakinTamm helal ettim