- 14,501
- 6,688
- 113
Enişte boyun devrilsin hemi Arif hoca (@Malatyali44 ) uflesin seniSon adımı seri yatacak bir maç ayarla Kemal kardeş masa tenisine yönel
Enişte boyun devrilsin hemi Arif hoca (@Malatyali44 ) uflesin seniSon adımı seri yatacak bir maç ayarla Kemal kardeş masa tenisine yönel
En çok para cyber a basılır Eniştem şöyle bi 70k olsa da bassamSon adımı seri yatacak bir maç ayarla Kemal kardeş masa tenisine yönel
Bol şanslar dilerim 🙏İlk adım Olimpiakos 3 çeyrek 39.5 alt
Ulaşırsak 4 kişi 500
Seri atıyordur sesin çıkmadı kankaNe alaka bro
tabi. filmin sonunu goruyorum devam devam... yakişani yapalim hadi son adim gelsinHadi Kemal odemeler bölümünde faturayı tiklayacaz
Konuda 400 kişi var o da nasıl olacaksa artık bilmiyorum 🤣@Kemal34 yapar son adımı benide 4 kişi arasında seçer adamdıe kemalim
Senin taktik güzel dost maça bakmayıp sayfa başı etiket basıyon ben bunu satarım hakana 500 e@Kemal34 yapar son adımı benide 4 kişi arasında seçer adamdıe kemalim
Yarın çıkartırsın köylüleri yağmur duasına toplarsın o parayı hiç üzülme brom 😅😅En çok para cyber a basılır Eniştem şöyle bi 70k olsa da bassam
Para yatarsa inşallah gelecek.
ben seçerim kemalim kendim ve yakın 3 arkadaşıma forum adaleti en sevdiğimmmKonuda 400 kişi var o da nasıl olacaksa artık bilmiyorum 🤣
Herkes nasibini yiyecek kime niyet kime kısmetKonuda 400 kişi var o da nasıl olacaksa artık bilmiyorum 🤣
3.adimi buraya atarken lose oldu de kapat konuyu boşver aqKonuda 400 kişi var o da nasıl olacaksa artık bilmiyorum 🤣
Elendin ocak dışısın.@Kemal34 yapar son adımı benide 4 kişi arasında seçer adamdıe kemalim
emin ol 4 kişi cokdan seçilmiştir takibe devam@Kemal34 yapar son adımı benide 4 kişi arasında seçer adamdıe kemalim
Enişte günahımı alma bak sayfa en başına hatta kemal konu açmadan önce hissettim konu açacağınıSenin taktik güzel dost maça bakmayıp sayfa başı etiket basıyon ben bunu satarım hakana 500 e