- 14,499
- 6,687
- 113
Eniştenin üstüne fazla gidiyorsunuz ama inşallah büyük koyacakEnişte yakında bi 600k vurgun alacaksın hissi geldi bana. Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın
Eniştenin üstüne fazla gidiyorsunuz ama inşallah büyük koyacakEnişte yakında bi 600k vurgun alacaksın hissi geldi bana. Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın
gelmedi bişey henüzNe ora öbür tarafı bitirdin ne ara buraya geldin
Ben dalga geçmedim ki ula boyun devrilmesin hemi. Ben enişteye güveniyorum. Sabırla deniyor ve başaracakEniştenin üstüne fazla gidiyorsunuz ama inşallah büyük koyacak
Kral onu denedim senkronizasyonun on numara geçişler çok hızlı helal olsun bu hızla gidersen @sinansrml63 u gecersingelmedi bişey henüz
Mantıksız oynamıyorum da çok büyük şans lazım yakalamak içinEnişte yakında bi 600k vurgun alacaksın hissi geldi bana. Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın
Bol şans dost olur inşallah bu seferİlk adım aldık da sanırım patladık
Sağol dostBol şans dost olur inşallah bu sefer
En son bir rollinginde başarırsam 1. Rolcu sensin demistin 90+4'de gol yedik dost 😂 şimdi de bıçak sırtı gidiyoruz bakalımSağol dost
Enişte bi gün denk gelecek. Güzel denemişsin. Ben sıkıldım çok yaklaşıp kaybedince. Sabredeben kazanır sen başaracaksınMantıksız oynamıyorum da çok büyük şans lazım yakalamak için
Pisa ilk yarı 0-0 ms 2-0 demişim
İlk yarı 0-0 ms 1-0 bitmiş
Admira Wackere iy 0-0 ms 2-1 demişim
İlk yarı 1-1 ms 2-1 bitmiş burda deplasman favoriydi
Werder Bremen ilk yarı 0-1 ms + 4 gol olur demişim
İlk yarı 0-1 ms 2-1 bitmiş
Dender zulte ilk yarı 1-0 ms 2-1 demişim
İlk yarı 1-0 ms 2-2 bitmiş
Yani baktığın zaman o gün şanslı bir günde olsam sağlam para denk gelecek ama ne zaman
Ya hak @sinansrml63İlk adım aldık da sanırım patladık
Nasip dost gitti bu daEn son bir rollinginde başarırsam 1. Rolcu sensin demistin 90+4'de gol yedik dost 😂 şimdi de bıçak sırtı gidiyoruz bakalım