- 17,232
- 16,575
- 113
Dostum özür dilerim her yerden saldırıyorlar gözden kaçabiliyor hakkını helal et jdj bir dahaki sefere denk gelirsek paslaşırız.Ne bol sansimiza cevap var ne goygoyumuza. Beni neden sevmedin sjdjsn
Dostum özür dilerim her yerden saldırıyorlar gözden kaçabiliyor hakkını helal et jdj bir dahaki sefere denk gelirsek paslaşırız.Ne bol sansimiza cevap var ne goygoyumuza. Beni neden sevmedin sjdjsn
Evet dostum. Konu kilit etiketledim modları.Kesene bereket dostum dağıtım bitti mi
Estf. Dost takiliyorum. Burasi curcunaya dönmüş sen de haklisin. Herkese bol sanslarDostum özür dilerim her yerden saldırıyorlar gözden kaçabiliyor hakkını helal et jdj bir dahaki sefere denk gelirsek paslaşırız.
@CurcunaEstf. Dost takiliyorum. Burasi curcunaya dönmüş sen de haklisin. Herkese bol sanslar
Sağol kardeşimTebrikler dost
Tamamdir bişey yok abiBirader bi sal beni gözünü seveyim @Daimon
Bol sanslarHedef 2 adım. Bu sefer ulaşmadıklarımıza ulaşalım. Tabii Başarırsak.
İlk adım
Dost dm atsana bana.Tebrikler dost
Biraz rahatsızdim kanka şimdi gördüm ne yapıyoruz IBAN mi atiyoruz etiketlenmişsiniz sasirdim ilk kez birisi para atmak için etiketliyo
Bol şanslar reisHedef 2 adım. Bu sefer ulaşmadıklarımıza ulaşalım. Tabii Başarırsak.
İlk adım
Ulan Kemal kazancın daim olsunDostum özür dilerim her yerden saldırıyorlar gözden kaçabiliyor hakkını helal et jdj bir dahaki sefere denk gelirsek paslaşırız.
Yok la curcuna diyince hep aklıma senin kullanıcı adın geliyor öylesine etiketledim rahatsız ettiysem kusura bakmaBiraz rahatsızdim kanka şimdi gördüm ne yapıyoruz IBAN mi atiyoruz etiketlenmişsiniz sasirdim ilk kez birisi para atmak için etiketliyo
Sağol Ulan MuromUlan Kemal kazancın daim olsun