- 23,979
- 24,963
- 113
Alınganlık yapacak bisi yoktu çok emoji var diye öyle dedim neyse Bol şans ben kaçayım gerek yokKanka ben doğruysa lafına cidden uyuz oldum bilgin olsun ama severim seni eyvallah 🍀
Alınganlık yapacak bisi yoktu çok emoji var diye öyle dedim neyse Bol şans ben kaçayım gerek yokKanka ben doğruysa lafına cidden uyuz oldum bilgin olsun ama severim seni eyvallah 🍀
DevamHadi ak süre
82 hadiiii
Çok iyi82 hadiiii
Kardo beni tanıyor olman gerek şurda en güvenilir insanlardan biri olduğumu düşünüyorum kaçma gel boş boğazına atlayayım seninAlınganlık yapacak bisi yoktu çok emoji var diye öyle dedim neyse Bol şans ben kaçayım gerek yok
Betco kapattı bozumu oran yokBozum ne veriyor acaba suan
Yoluna koyim lafa bak hahahaha boş boğazına atlayım neyyy lan haHahaa 😁😁😁Kardo beni tanıyor olman gerek şurda en güvenilir insanlardan biri olduğumu düşünüyorum kaçma gel boş boğazına atlayayım senin
Az kaldi bitseydi de nefes alsaydikBetco kapattı bozumu oran yok
Kardeşim sen inceyi algilayamadin beKardo beni tanıyor olman gerek şurda en güvenilir insanlardan biri olduğumu düşünüyorum kaçma gel boş boğazına atlayayım senin
Yoktur19 mayısa bonus ekleyen var mı. Diğer konuya gidip sinir stres sahibi olmaya gerek yok sayfalarca mesaj var
Algılarım normalde ama kafam güzel idare et tamam ödülü hak ettinKardeşim sen inceyi algilayamadin be