Uzatma önemliNormal sürede son 1 dakika
Hadi beUzatma önemli
Uzatma önemliHadi be
Valla aynı korku var@Kemal34 bi bozdurmayada bak dost bunlar sanki atacak lar diye korkuyorum
Ben Hakanı çoğu konuda savundum roll takip eder de kimseden dm den para istediğini beni niye secmedigin dediğini duymadım da bazıları hem adama saldırıp bugün parayı alınca dost dost dost diye geciniyorlar onlara gülmek lazım hwhwheTahir tabiğğğğ yedin sabah hakanın paralarııııııııı akdkekskdjsjsjajajaa
Söyle dostum sıkıntı yok dök içiniBişey derdim de şimdi neyse ortalık karışmasın 🤣
Bro o adam bugune kdr 1 kere kendi parasiyla 1 etkinlik acmadi ve her rollde olup geneldede odul aliyordu.millete hep dedim boyle adamlara para atmayinnolm bu adamda arka planda kazaniyor gelip hic roll acmiyo kupon paylasmiyo atmayin dedim kimse dinlemedi.bugunde utanmadan 91k odermi diye konu acti lan adam 😁 2 gun sonra parasi biter gelir millet yine ona para atmaya dvm ederEn sevdigim dostum Hakanın 93k öder mi site konusunu bulamadım. Nerede takip edeyim biraz.
Gelmesi durumunda -14 olur zarar amaBozdurma iyi verir 2 3 zarar olur
12-14Bozdurma ne veriyor dost 1.37 oran su an @Kemal34
Sen ve tahirle alakalı değil la başka tipler ile ilgili gerek yok yeni ban yedim uğraşamamSöyle dostum sıkıntı yok dök içini
Yok be kanka 80 tl kayıp bonusu vardı o@JanValjaN gülme dost çanta lazimmi![]()