- 23,985
- 24,969
- 113
Sevenimiz kadar sevmeyenimiz de var be kankaNüfuslu adamsın tabi
Sevenimiz kadar sevmeyenimiz de var be kankaNüfuslu adamsın tabi
Yok abi şakasınaCiddi misin makara mi bu
Ahah 3 kez baktım harbidenEtiket bildirimi gelmiyordu aksksk
Adam Türk değildir belki ,Suri olmasinKardesım sen bu Türkçeyle nasıl kazandın üniyi
32 biliyor aslinda ama Internet azligi ve bir takim mucbir sebeplerden dolayi 33 olarak cevap verdiCiddi misin makara mi bu
@vurucu999 dışarda kalmasın benim oy boştaysa eğer uygunsa @Kemal34Sevenimiz kadar sevmeyenimiz de var be kanka
OlabilirAdam Türk değildir belki ,Suri olmasin![]()
İnternet azlığı olsa 31 derdi çok demiş bu32 biliyor aslinda ama Internet azligi ve bir takim mucbir sebeplerden dolayi 33 olarak cevap verdi
Sonra iş işten geçer kazık g.te girerAynen öyle dost ama işte bi kulaktan girer bi kulaktan çıkar sözler dinlenmez
Pauahhahba ezel şuan khahahBenim seçim hakkım varsa @burdurlu1515 yu seçiyorum Kemal
Dagitim yapılmadımi halen@Erhan2121 yatsı namazını kılcam demişti mümin kardeşim
Dost ben şimdi geldim Kemal'i tebrik ettim hoş olmaz şimdi sizi gördüm bir selam vereyim dedim. Çok sağol varol yine de kardeşim@vurucu999 dışarda kalmasın benim oy boştaysa eğer uygunsa @Kemal34
Allah kabul etsin kardeşim kaç rekat kıldınDagitim yapılmadımi halen
Sen ferdiyle ne ara samimi oldunBenim seçim hakkım varsa @burdurlu1515 yu seçiyorum Kemal
Hahwheh öğrenci düşmanı Tahir G.Pauahhahba ezel şuan khahah
Ferrari dm bakTahir abim nasılsın senin foruma yazan parmaklarını yerim
Çok iltifat ediyor be kardeşim dayanamıyorum hassas yerimden vuruyor herif akıllıSen ferdiyle ne ara samimi oldun
4 farz 4 kaza 2 şükür 2 nafile yeter bu kadarAllah kabul etsin kardeşim kaç rekat kıldın