- 64,062
- 35,510
- 113
Valla kanka ona bakarsak konu başından sona 10 kişi yoktur uygunsa olsunDost ben şimdi geldim Kemal'i tebrik ettim hoş olmaz şimdi sizi gördüm bir selam vereyim dedim. Çok sağol varol yine de kardeşim
Valla kanka ona bakarsak konu başından sona 10 kişi yoktur uygunsa olsunDost ben şimdi geldim Kemal'i tebrik ettim hoş olmaz şimdi sizi gördüm bir selam vereyim dedim. Çok sağol varol yine de kardeşim
Yapmanı bekliyoruzDagitim yapılmadımi halen
Yazmamışsin kiFerrari dm bak
Yok abi o haklıPauahhahba ezel şuan khahah
La ben niye yapıyorum 50 tane adam var konuda yapsin iste biriYapmanı bekliyoruz
2 şükür kurtarmaz gibi4 farz 4 kaza 2 şükür 2 nafile yeter bu kadar
Salak adam dolandırıcı olamaz zaten kanka akıllı adamlar tokatçı olur akdjsksksÇok iltifat ediyor be kardeşim dayanamıyorum hassas yerimden vuruyor herif akıllı
Herkes istediğini seçerYok abi o haklı
Kalan kişiler takipcilerden secilecekti aga bekliyoruz bakalım daha seçilmedi herhalde@Kemal34 kral senin kararin sonuna kadar da birbirini agirlayacaksa herkes biz neden takip ettik 45 sayfa 🥲
Vitr yok mu4 farz 4 kaza 2 şükür 2 nafile yeter bu kadar
Yazdım manyakmisinYazmamışsin ki
Kardeşim sen bu işin piriyim güvenilirim diyen sendin hadi hadiLa ben niye yapıyorum 50 tane adam var konuda yapsin iste biri
Tm 2 daha kılarız2 şükür kurtarmaz gibi
Biz nasıl belirleyelim sen sec 😀@fearjr1992
@tahir1603
@Marley
@JoeQuanqa
@AllanSaintMaximin
Geri kalan 5liyi oy birliğiyle belirleyin
Bugün durduk yere iban istedi benden 1k attı bitirmiş parayı belli ki hwhehSalak adam dolandırıcı olamaz zaten kanka akıllı adamlar tokatçı olur akdjsksks
Yok benim kaza namazlarim varken sadece kaza kilabilrimVitr yok mu
Şafisin o zamanYok benim kaza namazlarim varken sadece kaza kilabilrim
Varol dostum sağolasın. Keyifler nasıl bu arada herşey yolunda miValla kanka ona bakarsak konu başından sona 10 kişi yoktur uygunsa olsun