- 64,135
- 35,535
- 113
Abdest varmıydıYok benim kaza namazlarim varken sadece kaza kilabilrim
Abdest varmıydıYok benim kaza namazlarim varken sadece kaza kilabilrim
EvetŞafisin o zaman
Adamın biri sabah Replay atmış akşam rol takip ediyordu aq djdjsjajajwaBugün durduk yere iban istedi benden 1k attı bitirmiş parayı belli ki hwheh
Hahwhehehwh ben utanirdim vallahiAdamın biri sabah Replay atmış akşam rol takip ediyordu aq djdjsjajajwa
Yok tobe hasa ne namazı la sigara içtim evde yasak getirdiler sigara icilmesine yastayim çok kötüAbdest varmıydı
Kapaklı ya gel knk🤣Uygun gormezse corluya mi geleyim saraya mi
Valla kanka ay başı izine çıktım kafa dinlemek için sıkıntılar dan dolayı ihtiyaç vardı borçlar maaş ile azaldı şükür tek banka kaldı şuanda tek iyi şey yeni borç olmaması gerisi tefarruat sende ne var ne yokVarol dostum sağolasın. Keyifler nasıl bu arada herşey yolunda mi
Yaz vurucuyuda 7yeBirisi diğer 4 kişi belirlenditse yazabilir mi erhanla birlikte belirlediğim kişi sayısı 6ydı
Sülük mü öyle bir şeydi gördüm Allah düşürmesin ne diyim..Adamın biri sabah Replay atmış akşam rol takip ediyordu aq djdjsjajajwa
Benim oyum @tahir1603 e.@fearjr1992
@tahir1603
@Marley
@JoeQuanqa
@AllanSaintMaximin
Geri kalan 5liyi oy birliğiyle belirleyin
Kapaklı neresindenKapaklı ya gel knk🤣
Hepimizi kandırdın bizde senin yolundan gelicektik oysaYok tobe hasa ne namazı la sigara içtim evde yasak getirdiler sigara icilmesine yastayim çok kötü
Belli mi kişilerBirisi diğer 4 kişi belirlenditse yazabilir mi erhanla birlikte belirlediğim kişi sayısı 6ydı
Birisi sanki namazını aksatmiyordu sen değil miydin oYok tobe hasa ne namazı la sigara içtim evde yasak getirdiler sigara icilmesine yastayim çok kötü
Yazılanlar hariciBirisi diğer 4 kişi belirlenditse yazabilir mi erhanla birlikte belirlediğim kişi sayısı 6ydı
La arif hoca zaten çorba idi bu şekilde daha da çorba yaptinBenim oyum @tahir1603 e.
Ben belirtmek istemiyorum kanka 15 gün boyunca nezarette kaldık çok geri kaldık benim kini x2 yapalım aldjskskakwkskkwBirisi diğer 4 kişi belirlenditse yazabilir mi erhanla birlikte belirlediğim kişi sayısı 6ydı
Sabah oldu seçssne dost 4 kisi yi bitsin bu izdirapBirisi diğer 4 kişi belirlenditse yazabilir mi erhanla birlikte belirlediğim kişi sayısı 6ydı