@AllanSaintMaximin sen seçmedin
2x mi ödül aldım teşekkürler canım kuytu köşede kırisalimBenim oyum @tahir1603 e.
Yuvamdayım knk😁Kapaklı neresinden
Aynı sayılırız dost ben de ise tekrar girdigimden beri azaltiyirum ama o kadar çok içeri girmişiz ki aylardır öde öde yaprak kimildamiyor 😂Valla kanka ay başı izine çıktım kafa dinlemek için sıkıntılar dan dolayı ihtiyaç vardı borçlar maaş ile azaldı şükür tek banka kaldı şuanda tek iyi şey yeni borç olmaması gerisi tefarruat sende ne var ne yok
Evet 5 vakit namaz kılıyorum da suan namaz saatti değil ki yatsıyı camide kıldımBirisi sanki namazını aksatmiyordu sen değil miydin o
Sizin oradaki yol ağzındaki cami inşaatı bitti mi Ravza camii idiYuvamdayım knk😁
Nispet yapmamak lazım kazancını paylaşıyorsan 3-5 kişiyi görücen yoksa nazar değerSülük mü öyle bir şeydi gördüm Allah düşürmesin ne diyim..
Bol şans Ali KemalHedef üç adım
İlk adım
6 kişi ben belirlediö zaten ne amma krizin gelmiş la sakin ol bakıyoruz işteSabah oldu seçssne dost 4 kisi yi bitsin bu izdirap
Foruma başkan yardımcısı seçimi sandım dost2x mi ödül aldım teşekkürler canım kuytu köşede kırisalim
Sen seçtin mi kisiniNispet yapmamak lazım kazancını paylaşıyorsan 3-5 kişiyi görücen yoksa nazar değer
Enis beyle konuşuyor musun kankaAynı sayılırız dost ben de ise tekrar girdigimden beri azaltiyirum ama o kadar çok içeri girmişiz ki aylardır öde öde yaprak kimildamiyor 😂
5 dk uyu kalk namaz saati olur ,teheccud namazı kıl, bir de istihare dilek namazı vaeEvet 5 vakit namaz kılıyorum da suan namaz saatti değil ki yatsıyı camide kıldım
Anlattik ya sana dost hangi konuydu unuttum zaman daralıyor nefes alamiyorum6 kişi ben belirlediö zaten ne amma krizin gelmiş la sakin ol bakıyoruz işte
@Mhakca 200 mesajı var konuda hak etmiş7. Ali kemal
8 vurucu
9 Marley bir arkadaş söylemişti o olsun
Çogu bitti azı kaldı knk 😁Sizin oradaki yol ağzındaki cami inşaatı bitti mi Ravza camii idi![]()
Teheccud uyumadan da oluyor dost5 dk uyu kalk namaz saati olur ,teheccud namazı kıl, bir de istihare dilek namazı vae![]()
Bide insan çalıştığı parayla ödeyince farklı bi koyuyor mesela ayın 2-3 elde maaştan bok kalmış elimize düşün ne demişler bu oyun adamı vezir de eder rezilde tam o durumdayızAynı sayılırız dost ben de ise tekrar girdigimden beri azaltiyirum ama o kadar çok içeri girmişiz ki aylardır öde öde yaprak kimildamiyor 😂