- 10,148
- 2,337
- 113
Kesinlikle sen deEyvallah dost bize nasip olmadı sağlık olsun
Kesinlikle sen deEyvallah dost bize nasip olmadı sağlık olsun
Sen mi dağıtıcsn kemalim toplu şak şak odası açsanaEvet liste kapandı. Dm atın
Yok kanka sorayım dedim benlik bisi yoktu zatenSon dönemde hiç konuşmadım Ağa bişey mi oldu
tek tek yazın atıyorum kankaSen mi dağıtıcsn kemalim toplu şak şak odası açsana
Benlik de yoktu zaten az çok biliyon kimseyle kötü olan birisi de değilim kolay kolay kanka. Herkesin kendince bir derdi sıkıntısı var Rabbim herkese kolaylık versinYok kanka sorayım dedim benlik bisi yoktu zaten
Pardon 3 kişiye attım 4. Fast limit dediBeyler günlük Fast limiti doldu diyor iki kişiye gönderdim
Hallediyorum dostFinansbankran finansa atabilir miyiz acaba ödül alacaklardan finans hesabı olan var mı ona deneyeyim o atsın kalanı
Gün sonu yeni oldu ne çabuk limit dedi enteresan valla bilsek bize at derdik te sansa bakPardon 3 kişiye attım 4. Fast limit dedi
Atarsın dostumFinansbankran finansa atabilir miyiz acaba ödül alacaklardan finans hesabı olan var mı ona deneyeyim o atsın kalanı
Halledemiyorum dost Finansbank -17k şuan hopp diye yutarmis pahahahzHallediyorum dost
Hangi cenabete atarken dedi la onuPardon 3 kişiye attım 4. Fast limit dedi
Havale ile çözeriz sitelere çok attım parça parça kardo ondan oldu garantide olmuyordu halbuki bugün burdan işlem yaptım bununki çabuk bittiGün sonu yeni oldu ne çabuk limit dedi enteresan valla bilsek bize at derdik te sansa bak
Ali kemal jsjsHangi cenabete atarken dedi la onu