- 13,185
- 7,138
- 113
Cebe havale yap millet bakalim kac kisi atmye gidecekBeyler günlük Fast limiti doldu diyor iki kişiye gönderdim
Cebe havale yap millet bakalim kac kisi atmye gidecekBeyler günlük Fast limiti doldu diyor iki kişiye gönderdim
noldu yineYok mu finans olan hesabı 7 kişi kaldı
Kafayı mı yedin dostum bi de siteye atın ordan gece koşbaşıyla kapımı kırsınlarCebe havale yap millet bakalim kac kisi atmye gidecek![]()
Geldi finans hesabi olan kahramannoldu yine
Adaşina atmışsın elektriklenme olmusturAli kemal jsjs
İçmeden sarhoş olmusKafayı mı yedin dostum bi de siteye atın ordan gece koşbaşıyla kapımı kırsınlar
qnb var buyrunGeldi finans hesabi olan kahraman
Kripto hesabım bile var bir tek finans yok 😀Yok mu finans olan hesabı 7 kişi kaldı
Allah korusunKafayı mı yedin dostum bi de siteye atın ordan gece koşbaşıyla kapımı kırsınlar
Nesine hesabına at oradan diğer banka hesabına çek 😀Nasıl yapıcaz şimdi
Oynamadan çekilmiyorNesine hesabına at oradan diğer banka hesabına çek 😀
Kullanman gerekir bakiyeyiNesine hesabına at oradan diğer banka hesabına çek 😀
Çekiliyor çok çektimOynamadan çekilmiyor
ABHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHABeyler Metings1905 ben dağıtırım diye mesaj attı kabul ediyor musunuz 🤣🤣🤣
Dagitir vurucu var listedeBeyler Metings1905 ben dağıtırım diye mesaj attı kabul ediyor musunuz 🤣🤣🤣
Kemal'im bizi unutmadin Varol benim için acelesi yok hiç sıkıntı yok uyuycam şimdi. Yarın senin attiginla büyük boy bir pizza yerim kardesism. IBAN bırakıp yatıyorum tekrardan VarolNasıl yapıcaz şimdi
Yok çekiliyorKullanman gerekir bakiyeyi