- 10,865
- 6,454
- 113
Mola dönüşü kuruman lazım
Ben o grubun içinde bile değildim marley yazdi sen çok güvenilir bir adamsin dagitimci olurmusun dedi kıramadım bu kadarSen hele en büyük ayıbı gör beni listeye almakla tehdit etti tabi ben dururmuyum bida bana böyle hakaret ederswn başkana yazar banlatırım dedim anca listeden sildiler beni
Keske 118 olsa118 sıkıntı
Ulan be yanlış yazmışız keşkeKeske 118 olsa
Ay kıyamam en hassas noktasından vurulmuş pauahhahaBen o grubun içinde bile değildim marley yazdi sen çok güvenilir bir adamsin dagitimci olurmusun dedi kıramadım bu kadar
Hakan 15 kişi 500 dağıttı banada gelmiş uyurken teşekkürler @Hakan170Oha bi de dağıtımcı mı oldun lan ben onu görmedim ki sus artık lütfen konuştukça batıyorsun 🤣🤣
Mola donusu 2 dk 3 5 atin yeter
Harbimi desene çok pot kirdik ya ben bu forumda tartismadigim adam kalmadı ki dost herkes ile muhakkak aram acilmis belli bir sure hani kimseye karşı bir nefretim olmuyor ki ani parlıyorum sonra sakinlesiyorum bu kadarUlan eşrefe o kadar laf ettin adamın dağıtımcısı oldun hakanla durmadan t.şak geçtin adamın dağıtımcısı oldun yapmam dediğin ne varsa hepsi sende var 🤣🤣🤣
Al bi laf söyleyen daha adamdan ödül almış 🤣🤣Hakan 15 kişi 500 dağıttı banada gelmiş uyurken teşekkürler @Hakan170