Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 | Kasa 5 K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Ben sana foruma katkısı olanları seç diye bişey dediğimi hatırlamıyorum böyle bir şeye karışmam PUHAHHAHA tamam ben de sustum
Zaten bu saatten sonra forumda farklı karaktere bürünecez para olupta bir gün bile bize yazmayan adamlar bizden uzak olsun artik Allah herkesin işini rast getirsin selametlen

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
Kanka sen hangi maçı izliyorsun barem şu an 54 😅
Doğru maçı takip ediyordum , o sıra her attıkları giriyordu ona istinaden bu yorumu yaptımda baremle ilgili bir şey demedim dostum bende , öyle sanan kişiler hayırdır ml muamelesi yapıp gülen emoji atıyorlar

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,267
16,632
113
Zaten bu saatten sonra forumda farklı karaktere bürünecez para olupta bir gün bile bize yazmayan adamlar bizden uzak olsun artik Allah herkesin işini rast getirsin selametlen
Bro hayırdır yine neye sitem ediyon onu anlamadım benle alakalı bir durumun yok kimleyse de direkt onla iletişime geç brom yanlış anlaşılma olmasın

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,267
16,632
113
Doğru maçı takip ediyordum , o sıra her attıkları giriyordu ona istinaden bu yorumu yaptımda baremle ilgili bir şey demedim dostum bende , öyle sanan kişiler hayırdır ml muamelesi yapıp gülen emoji atıyorlar
Barem çok gerideydi bro ciddi ciddi başka maçı takip ettiğini düşündüm sıkıntı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...