- 4,182
- 8,366
- 113
iki maçtan birine yazı tura at alt oyna yapacak bişe yok ya da normal maçları bekle 
dm kapalı dost zaten düşünmen yeter yine deOynamıyorum rol biter maç yok harbi parayı piç edecez @fearjr1992 @cberkdogdu iban lütfen
Tebrikler dost kazancın daim olsunOynamıyorum rol biter maç yok harbi parayı piç edecez @fearjr1992 @cberkdogdu iban lütfen
Bol bol şanslar dostGünaydın. Resmi tatil sebebiyle izinliyiz. Biraz sabah sporu yapalım
İlk adım
Yazabilirsin dostumdm kapalı dost zaten düşünmen yeter yine de
Kesene bereket dostumOynamıyorum rol biter maç yok harbi parayı piç edecez @fearjr1992 @cberkdogdu iban lütfen
Bol sans dostGünaydın. Resmi tatil sebebiyle izinliyiz. Biraz sabah sporu yapalım
İlk adım
Haydaa🙂Oynamıyorum rol biter maç yok harbi parayı piç edecez @fearjr1992 @cberkdogdu iban lütfen
Kesene bereket kankaOynamıyorum rol biter maç yok harbi parayı piç edecez @fearjr1992 @cberkdogdu iban lütfen
Bugün bayramGünaydın. Resmi tatil sebebiyle izinliyiz. Biraz sabah sporu yapalım
İlk adım
Alışkanlık kanka hep erken kalkıyorum ne zıkkım varsa 7de kalktım günaydınBugün bayram
Erken kalkmışsınız çocuklar![]()
Rica ederim dostumKesene bereket kanka
hayırlı ugurlu olsun sana kemal abiRica ederim dostum
rolü yarıda bırak oynama ya maç yokAlışkanlık kanka hep erken kalkıyorum ne zıkkım varsa 7de kalktım günaydın
Sağol kardeşimhayırlı ugurlu olsun sana kemal abi
Bıraktım zaten yazdımrolü yarıda bırak oynama ya maç yok
Bol sans dostGünaydın. Resmi tatil sebebiyle izinliyiz. Biraz sabah sporu yapalım
İlk adım