Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 5 k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,168
10,852
113
Oynamıyorum rol biter maç yok harbi parayı piç edecez @fearjr1992 @cberkdogdu iban lütfen
Bunlara oynama hele betco da hiç oynama sayı süre tutmuyor genelde baktın 5dk var 5-2 sayı aaaa 37 alt diyorsun o süre 7-8 e çıkıyor veya aniden 15-12 falan oluyor bunlar gerçek değil gibi veya skorları anlık yansıtmıyorlar bunlara hiç bi zaman bulaşma

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,309
7,145
113
Alışkanlık kanka hep erken kalkıyorum ne zıkkım varsa 7de kalktım günaydın
Dost güzel ama erken kalkıp erken uyumak işten dolayı bende 2 aydır erken kalkıyorum sürekli gece çalışıyordum iki aydır gündüze döndük valla çok iyi geldi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,006
16,211
113
Bunlara oynama hele betco da hiç oynama sayı süre tutmuyor genelde baktın 5dk var 5-2 sayı aaaa 37 alt diyorsun o süre 7-8 e çıkıyor veya aniden 15-12 falan oluyor bunlar gerçek değil gibi veya skorları anlık yansıtmıyorlar bunlara hiç bi zaman bulaşma
Tamam

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,006
16,211
113
Dost güzel ama erken kalkıp erken uyumak işten dolayı bende 2 aydır erken kalkıyorum sürekli gece çalışıyordum iki aydır gündüze döndük valla çok iyi geldi
Güzel canım ondan yana sıkıntı yok zaten sadece tatil günleri de erkem kalkmak sinir bozucu oluyor uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum onun harici sıkıntı yok

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,484
113
Devam et bence kasayı yüz k lara kadar çıkar yevmiye yı kazandın

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,540
91,628
113
Kazancın daim olsun reis 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...