- 17,268
- 16,635
- 113
Ben zaten Tofaş tarafındayım kanka fenere oynamıcam - 7.5 falan Tofaş var 1.80lerde ordan oynasam mı diyorumKanka bence bulaşma o maça fener bu as kadro yok gibi ama ne olacagida belli olmaz farkta var
Ben zaten Tofaş tarafındayım kanka fenere oynamıcam - 7.5 falan Tofaş var 1.80lerde ordan oynasam mı diyorumKanka bence bulaşma o maça fener bu as kadro yok gibi ama ne olacagida belli olmaz farkta var
Ne yapsın 🤭en çok mesaj yazan avantajlı oluyor ya hanıahemt yeter kardo takıp etme artık mac geldı zaten
Ben tavsiye etmiyorum fener bu napicagi belli olmazBen zaten Tofaş tarafındayım kanka fenere oynamıcam - 7.5 falan Tofaş var 1.80lerde ordan oynasam mı diyorum
oyna reis fener oyuncuları dinlendiriyor euro için büyük fırsat benceBen zaten Tofaş tarafındayım kanka fenere oynamıcam - 7.5 falan Tofaş var 1.80lerde ordan oynasam mı diyorum
Bol sansİnşallah kardeşim eksik olma 🙏
Kesinlikle 👌oyna reis fener oyuncuları dinlendiriyor euro için büyük fırsat bence
Garanti olsun normal süre Tofaş oynayabilirsin 1.50lerdenBen zaten Tofaş tarafındayım kanka fenere oynamıcam - 7.5 falan Tofaş var 1.80lerde ordan oynasam mı diyorum
Sanada bol sans dost kesene bereketBol şanslar bol kazançlar kral
Sağol kankimBol sans