- 43,416
- 7,837
- 113
titans maçında da iyi sayı çıkmış
devammmmmSon adım, hentbol oynadım ne alaka bilmiyorum 😅 bir kişiye 500 verecektim de gelirse 3 kişi 250 olarak vereceğim. Şansımız bol olsun.
Bol şanslar kardeşimSon adım, hentbol oynadım ne alaka bilmiyorum 😅 bir kişiye 500 verecektim de gelirse 3 kişi 250 olarak vereceğim. Şansımız bol olsun.
Canı nasıl isterse Dost kendi ihtiyacını halletsin önceKemal başarılı olsada devamındada 3.4 kişi daha olsa en azından millete merhem olur belki
Savaşı kazanan yok daha bolanko rolcu seçimlerini güzel yapmışNicola Melli mahvettin beni
Yazdığın gibi gelsin dostum ☘ ☘ 🙏Son adım, hentbol oynadım ne alaka bilmiyorum 😅 bir kişiye 500 verecektim de gelirse 3 kişi 250 olarak vereceğim. Şansımız bol olsun.
Bol şansSon adım, hentbol oynadım ne alaka bilmiyorum 😅 bir kişiye 500 verecektim de gelirse 3 kişi 250 olarak vereceğim. Şansımız bol olsun.
Bol sans dostSon adım, hentbol oynadım ne alaka bilmiyorum 😅 bir kişiye 500 verecektim de gelirse 3 kişi 250 olarak vereceğim. Şansımız bol olsun.
Savaşı kazanan yok daha bolanko rolcu seçimlerini güzel yapmış![]()
Hentbol,tenis çok anlamıyorum ben sınıfta mi kaldım şimdi 🙄Son adım, hentbol oynadım ne alaka bilmiyorum 😅 bir kişiye 500 verecektim de gelirse 3 kişi 250 olarak vereceğim. Şansımız bol olsun.
Bunlar kaç per oynnaniyor dostSon adım, hentbol oynadım ne alaka bilmiyorum 😅 bir kişiye 500 verecektim de gelirse 3 kişi 250 olarak vereceğim. Şansımız bol olsun.