- 6,793
- 1,996
- 113
abi son 30 oynamazlar farkta var11 sayı var 1 dakikada fark da bu kadarken çıkarsa bırakalım artık harbiden bu işi 😅
abi son 30 oynamazlar farkta var11 sayı var 1 dakikada fark da bu kadarken çıkarsa bırakalım artık harbiden bu işi 😅
sinan abim olunca söz sana dmden ben ulaşıcam sigarasız kalma bende 8 dal var şu an allaha şükürBiz hala sigara bulamadik 🥺
Ohh ne güzel fakirlikten sağlıklı yaşama dönmüşsün işte daha ne 😂Biz hala sigara bulamadik 🥺
Afiyetsinan abim olunca söz sana dmden ben ulaşıcam sigarasız kalma bende 8 dal var şu an allaha şükür
Tebrikler bu geldiii@murobaşkan a teşekkürler. 3 adım. Ulaşırsak ulaşırız.
İlk adım. Biraz saçma oldu sanırım acele ettim.
Kalbim kirildi seni @Sexea1 ya havale ediyomOhh ne güzel fakirlikten sağlıklı yaşama dönmüşsün işte daha ne 😂
Kanka kırılma hepimiz fakiriz sıkma canını ama ben her gün sigaramı alabiliyorum o kadar fakir değilim sen fasfakirmişsin😂Kalbim kirildi seni @Sexea1 ya havale ediyom
Fuck fakirimKanka kırılma hepimiz fakiriz sıkma canını ama ben her gün sigaramı alabiliyorum o kadar fakir değilim sen fasfakirmişsin😂
Konuda 1 kisi var suan onu görünce midem kalktı sen onuda aradan temizlesen çok daha iyi olur kolay gelsin puahwHelal olsun
Koklayarak mi bulum hgggKonuda 1 kisi var suan onu görünce midem kalktı sen onuda aradan temizlesen çok daha iyi olur kolay gelsin puahw
Gitmez oKonuda 1 kisi var suan onu görünce midem kalktı sen onuda aradan temizlesen çok daha iyi olur kolay gelsin puahw