- 17,272
- 16,643
- 113
Tamam batu da yazsın kankaBatu vardi
Tamam batu da yazsın kankaBatu vardi
Sen de yaz kankaTebrikler
İlk başta bizde vardık ama sıkıntı yok reisim senin rol senin tercihin canın sağ olsun kazancın daim olsunCihanı çıkardım sonradan geldi sonradan farkettim 😂
Bidahaki rolde bende varımSen de yaz kanka
Bir dahakine sözüm olsun bro, bi kaç kişiye daha ekstra yardım edicem zor durumdalarmış böyle böyle bana para kalmayacak, sözümü yemem bir sonra konu açtığımda sana paslıcamİlk başta bizde vardık ama sıkıntı yok reisim senin rol senin tercihin canın sağ olsun kazancın daim olsun
Anladık ula anladık 40 kez tebrik ettinçok iyi rolldü abi kesene bereket tebrikler abiler
Biliyorum reis sıkıntı yok varlığın yeter.Bir dahakine sözüm olsun bro, bi kaç kişiye daha ekstra yardım edicem zor durumdalarmış böyle böyle bana para kalmayacak, sözümü yemem bir sonra konu açtığımda sana paslıcam
Allah razı olsun dostum anlayışın içinBiliyorum reis sıkıntı yok varlığın yeter.
Ah şu nerde eskiler reisAnladık ula anladık 40 kez tebrik ettin
Senden de reisimAllah razı olsun dostum anlayışın için
Eyvallah ustaSen de yaz kanka
Valla kanka hiç sorma neydik ne olduk ozamanlar yalayanlar şimdi selam bile vermiyor hepsinin mesajlar duruyorAh şu nerde eskiler reis![]()
Aman salla reis herkes kendi karakterini belli eder.Valla kanka hiç sorma neydik ne olduk ozamanlar yalayanlar şimdi selam bile vermiyor hepsinin mesajlar duruyor![]()
Öyle kankam Varol elbet bir gün yeniden inşallahAman salla reis herkes kendi karakterini belli eder.
Eh be kardeşim aynı durumdayız dm yi görsen hahahaValla kanka hiç sorma neydik ne olduk ozamanlar yalayanlar şimdi selam bile vermiyor hepsinin mesajlar duruyor![]()
Kral seninle tanışmak istiom ama yazmadim hiç rollerinde çok kalabalıksın diyeEh be kardeşim aynı durumdayız dm yi görsen hahaha
Dm den görüşmüşlüğümüz var reel tanışmak istersen Dm gelebilirim ?Kral seninle tanışmak istiom ama yazmadim hiç rollerinde çok kalabalıksın diyedaha önce isim değiştirdin mi hiç konuştuk mu
Valla hatırlayamadım kankam sana yaziyom şimdi dmden çıkaramadımDm den görüşmüşlüğümüz var reel tanışmak istersen Dm gelebilirim ?
Yaaa bu isler boyle gariban dostu sadece sinandir unutma hgggValla kanka hiç sorma neydik ne olduk ozamanlar yalayanlar şimdi selam bile vermiyor hepsinin mesajlar duruyor![]()