Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 5K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,682
1,607
113
3 atabiliyolar ama 2 atamıyolar ilginç bunlar he

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,180
16,526
113
La harcadım zaten pek bişey kalmadı harcamassan geri gider zaten doğanın kanunu bu 50 ye icrayı kapattım 50 ye telefon 40 buraya dağıttım 40 a gümüş aldım ertesi günde bi 30 k falan çekmiştim 230 falan kazandım totelde işte iki gündür de bi 20 verdik geri aq 😂 ama çok iyi zamanda denk geldi Allah’ı var şuan için Allah’a sukur kafam rahat bakalım
Şaka bi yana bir şeylere vesile olması güzel olmuş güzel yerlerde kullanmışsın, bundan sonra hiç borcun yokken bi tane daha vursan artık ismini magazin haberlerinde her gün başka bir ünlüye atlarken görürüz bol şans kardom

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,640
1,125
113
Devam boyle kuru

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,835
26,056
113
La harcadım zaten pek bişey kalmadı harcamassan geri gider zaten doğanın kanunu bu 50 ye icrayı kapattım 50 ye telefon 40 buraya dağıttım 40 a gümüş aldım ertesi günde bi 30 k falan çekmiştim 230 falan kazandım totelde işte iki gündür de bi 20 verdik geri aq 😂 ama çok iyi zamanda denk geldi Allah’ı var şuan için Allah’a sukur kafam rahat bakalım
Eski telefonunu göndersene bana posta guverciniyle

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,682
1,607
113
Son1 dk 6 cıktı bunlara çok bile şimdi boş geçme kuruma vakti

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,401
33,073
113
Kardeşim etiket atta bildirim alalım sen yatirimcisin benim gibi dandik maclara 30-40-50 atmiyon sen benim gibi olman biraz uzun sürebilir senin ama ben sen benim gibi parasız kalsan da yanındayım bilirsin zenginliğin fayda etmez bende ki bu sana karşı sevgi olmasa
Kanka vallahi senin kazandıgını duyunca senin adına sevinmiştim vallahi allahta şahidim geri vermenede bi o kadar üzüldüm kalbi temiz adamsın çünkü dağıttığım kişi sayısı az olsaydı fazla atardım sana ama çok fazla kişiye atınca anca o kadar atabildik gece olsaydın 2 katını atardım ama 😂

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,423
3,734
113
Mola da heralde dk ilerlemiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...