- 17,041
- 16,348
- 113
Yav he heOha o kadar da değil de benim bir sansizligim var surekli benlen tartışan kişi başkanı etiket ediyor modlar da aktif olmuyor başkan da görünce sorgu sualsiz 3 gün banliyor
Yav he heOha o kadar da değil de benim bir sansizligim var surekli benlen tartışan kişi başkanı etiket ediyor modlar da aktif olmuyor başkan da görünce sorgu sualsiz 3 gün banliyor
Benim ole valla ya cemsin yüzünden yerim ya wiskas yüzünden yerimYa bir de şu kerkenez yüzünden ban yedin ulan erhan
NBA yakında biter küfürü azaltır 🤣Erhan için küfür virgül kesme işareti gibi bişey olmuş awk şimdi ben awk yazdım ya Erhan olsa açık açık kadın üreme organının tüm detayları ile küfreder o da öyle bir delikanlı
Adam Kuyumcu oldu bu sefer altına söver gümüşe söver o bişey bulur 🤣NBA yakında biter küfürü azaltır 🤣
Ben senden dhaa çok yemisimdir sen sürekli mesajın sonuna da mk diyorsun ya ondan dolayıdırBende çok ban yedim küfürden kavgadan benim 3 günlük limit doldu galiba 🤣
Huzuru bozmaktan 3 gün katıksız hapisOha o kadar da değil de benim bir sansizligim var surekli benlen tartışan kişi başkanı etiket ediyor modlar da aktif olmuyor başkan da görünce sorgu sualsiz 3 gün banliyor
Gece tayfası saat daha erken hepinizin ayni anda ne isi var forumda suan cok şaşırdım puahaHuzuru bozmaktan 3 gün katıksız hapis
Kuyumcu dedin de bayramda hatırlat dost açık kuyumcu var mı diye konu açacağım.Adam Kuyumcu oldu bu sefer altına söver gümüşe söver o bişey bulur 🤣
Var kardeşim Erhan yardımcı olur kurbanı dükkanın önünde kesecekmişKuyumcu dedin de bayramda hatırlat dost açık kuyumcu var mı diye konu açacağım.
Baninin kalktığına sevindim dost. Takipteyim artik her an seni en ufak bi tartismanda araya girip baris güvercinligi yapacagim.Gece tayfası saat daha erken hepinizin ayni anda ne isi var forumda suan cok şaşırdım puaha
İşe gitmeden bi gireyim dedim benden bu kadar gece 2 den sonra onlineGece tayfası saat daha erken hepinizin ayni anda ne isi var forumda suan cok şaşırdım puaha
O zmana kadar devam edersem iyi ben biraz tembelim puahaVar kardeşim Erhan yardımcı olur kurbanı dükkanın önünde kesecekmiş
Sıçtık iki günde su kaynatmaya başladı adam tam bir mandıra filozofu 🤣O zmana kadar devam edersem iyi ben biraz tembelim puaha
Valla bir mesaj yazıyorum adam direk baskan dan tut daimona kadar etiket atiyor 3 taneden elbet her tanesi banliyorBaninin kalktığına sevindim dost. Takipteyim artik her an seni en ufak bi tartismanda araya girip baris güvercinligi yapacagim.
Valla ay basi maaş alacam o zaman para tatlı gelirse devam ederim güzel iş çok rahat valla çalışırım gibi bu kez uzun solukluSıçtık iki günde su kaynatmaya başladı adam tam bir mandıra filozofu 🤣
Bende artık 2 yi göremiyorum 23 te uyuyorum ben ki 23 te uyumak bunun rüyasını görseydim inanmazdimİşe gitmeden bi gireyim dedim benden bu kadar gece 2 den sonra online
Ne iş yapıyorsun kralValla ay basi maaş alacam o zaman para tatlı gelirse devam ederim güzel iş çok rahat valla çalışırım gibi bu kez uzun soluklu
Kuyumcu dost yeni başladımNe iş yapıyorsun kral
Temiz iş kolaylıklar kralKuyumcu dost yeni başladım