Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 7K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,533
880
113
Birdaha hicbir role katilmayacam tüm roller sizin olsun herkes kendine yakışanı yapar benden bu kadar Allah herkesin kalbine göre versin gülün geçin inşallah benim halime düşmez siniz ne diyim Allah'a emanet @Kemal34 sende saol abi niyeti iyi birisn
La canin saolsun niye bu kadar takiyon kafana

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,998
9,078
113
Birdaha hicbir role katilmayacam tüm roller sizin olsun herkes kendine yakışanı yapar benden bu kadar Allah herkesin kalbine göre versin gülün geçin inşallah benim halime düşmez siniz ne diyim Allah'a emanet @Kemal34 sende saol abi niyeti iyi birisn
roll aç dağıtım yap veya ne bileyim forumda etkinliğin olsun ozaman kimse sana böyle laflar etmez
bedava köfte sadece fare kapanında oluyor dost..

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,633
1,055
113
roll aç dağıtım yap veya ne bileyim forumda etkinliğin olsun ozaman kimse sana böyle laflar etmez
bedava köfte sadece fare kapanında oluyor dost..
Rol açmasına gerek yok her konuda dilenci gibi sinyal atıyor düzgün takip etse sorun yok

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,190
3,167
113
@Kemal34 tebrikler dostum katılamadık ama herşey gönlünce olsun

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,145
6,219
113
@Kemal34 dostum tebrik ederim kesene bereket, ödül alanlara da tebrikler iyi aksamlar herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...