Mesajlara göreyse kral en başta wardım ama siz bilirsiniz tabiKonuda çok adam vardı ben 5 kişi sectim kalanı kemal secmisti o yuzden kimse bana darilmasin
Mesajlara göreyse kral en başta wardım ama siz bilirsiniz tabiKonuda çok adam vardı ben 5 kişi sectim kalanı kemal secmisti o yuzden kimse bana darilmasin
Kesene bereket reisimBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
Etkinlik için teşekkürler kesene bereket reis kesen dolu olsunBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
İlk sayfadan beri takipteyim abi inşallah bende seçilmişimdirBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
Kesene bereket reis, kazancın daim olsunBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
Kesene bereket dostBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
kesene bereket kemalBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
erhana maç söyleyeyim yokmu site 6000+6000 bonus verenBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
BeklemedeyizTakip edeceğim kişiler bana iban bıraksın beyler
bi maç var dmTakip edeceğim kişiler bana iban bıraksın beyler
İlla Bi fitne fesat halbuki listede varsın ayağına sıkıyorsun jdjdjerhana maç söyleyeyim yokmu site 6000+6000 bonus veren
Kesene bereket kardoBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
kesene bereket kemalBeyler Erhana 6 bin gönderdim dağıtımı yapıcak herkse bol şans
usta makara yapıyoruz dur hele hxhshshsİlla Bi fitne fesat halbuki listede varsın ayağına sıkıyorsun jdjdj
Kör talih gül yüzümüze ilk mesajlardaysa 5.sırdaydım bakalım 😥Takip edeceğim kişiler bana iban bıraksın beyler
Biliyoz la bak keyfineusta makara yapıyoruz dur hele hxhshshs
Belli mi abi@fearjr1992 @Barrios diğer alandan yazın bana