- 6,395
- 10,690
- 113
Hepinize tebrikler bol şanslar kızlar
O zaman sana max win alabileceğin bi hayır bereket duası edeyim. Duanin akabinde oyunu farmla inşallah muvaffak olacaksın.Bana içten bir dua et şeyh im hiç işim rastgitmiyor duan tutarsa her kazançtan seni görecem 🤣
Torpil demeyelim de himmet, şefaat diyelimBizde torpil esastir hocam tamamdir
İnşallah maşallah hocam 🤣O zaman sana max win alabileceğin bi hayır bereket duası edeyim. Duanin akabinde oyunu farmla inşallah muvaffak olacaksın.
Emsek noldu la battı mı olsa da biraz emsek@fearjr1992 parasi çok herhal yazmadi halen onun dışında herkese ödülleri ulaştı @Kemal34 Kaybetmesine rağmen 10 kişiye ödül atti yarin bir gün paranız olursa bu cömert kardeşinizi de görün hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz bence herkesin emeğine sağlık
Abi yeni roll acacakmsinEmsek noldu la battı mı olsa da biraz emsek
Benim hesap aldığım adamlar benden sağlam dost isters 200 300k olsun gözüm kapalı kefil olurumdeveci geldi aklima🤣🤣
Kendi kendime açtım şu anAbi yeni roll acacakmsin
dedigi dogru ise kirasini odemis bugun yazdi banaEmsek noldu la battı mı olsa da biraz emsek
Öyle dediyse parayı batırmıştır klasik söz o ödemeleri yaptım para kalmadıdedigi dogru ise kirasini odemis bugun yazdi bana
onu bilememÖyle dediyse parayı batırmıştır klasik söz o ödemeleri yaptım para kalmadı
Tamam bilmeonu bilemem
Dayı sen de tam işine geleni biliyorsun gelmeyeni bilmiyorsun 😂onu bilemem
Abi hedefini tutturursan yazarsn burayaTamam bilme
Ezel yanlış yapıyorsun bakAbi hedefini tutturursan yazarsn buraya
En güzeliKendi kendime açtım şu an
la hani hiç bir role katılmayacaktın dahaAbi hedefini tutturursan yazarsn buraya
yaw adamin dedigini dedim dogru yalan bana neDayı sen de tam işine geleni biliyorsun gelmeyeni bilmiyorsun 😂