- 19,310
- 10,599
- 113
Kötü gitti yav yazıklar olsun
Hayırlı uykular berjayHerkese hayırlı sabahlar dostlar görüşmek uzere
Sağol dostHayırlı uykular berjay
Nereye gidiyorsun Berkay daha roller var ya gelecek roller var şimdi adamlar gelir tam rol saatiHerkese hayırlı sabahlar dostlar görüşmek uzere
Hayırlı işler kankaSağlık olsun.
Bugün forumda çok rol olmadı kodda kovalayamadik dost izinliydim bugün yatiyim bari öğlen hastaneye gidiyom ziyaret saati 1-2 arası o yüzdenNereye gidiyorsun Berkay daha roller var ya gelecek roller var şimdi adamlar gelir tam rol saati
Sağlık olsun kral Allah ilk başta sağlık versin o değil de 10.000 lira çok basmışsın ya niye bu kadar basıyorsunuz Ben anlamadım ki yaSağlık olsun.
Erol çok olmadı Bugün ben yoktum doğrudur gündüzleri yokum ya bayılıyorumBugün forumda çok rol olmadı kodda kovalayamadik dost izinliydim bugün yatiyim bari öğlen hastaneye gidiyom ziyaret saati 1-2 arası o yüzden
işlemi gidiyon dost bu satte geliyorsun hepErol çok olmadı Bugün ben yoktum doğrudur gündüzleri yokum ya bayılıyorum
Basmadan büyüyemezsin kral bir yerde miktarları yükseltmek gerekli.Sağlık olsun kral Allah ilk başta sağlık versin o değil de 10.000 lira çok basmışsın ya niye bu kadar basıyorsunuz Ben anlamadım ki ya
Muro abi çalışamazkiişlemi gidiyon dost bu satte geliyorsun hep
Sağol broHayırlı işler kanka
Oda doğru ama yükselin derken küçülme reisimBasmadan büyüyemezsin kral bir yerde miktarları yükseltmek gerekli.
Reis hayırlı işler büyük ihtimal fabrikaya gidin ben bu fabrikaların ta amkSağol bro
Muro dışarıda gayrimeşru kovalıyor 😄😄😄😄 gündüz dışarı çıkıp işleri hallediyorum geliyorum yatıyorum Gece saat ya 4.00'de ya 5.00'te örnek veriyorum ya 2'de Ya bir de kalkıyorum sabaha kadar öyle devamişlemi gidiyon dost bu satte geliyorsun hep
Bol şanslarGelirse bir kişi 400 bir kişi 500