- 2,498
- 2,158
- 113
Sabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok 
Geçmiş olsun dost maalesef bir çoğumuz bu hataya düşüyoruz. Yak bı sigara unut bu olayı bir dahakinde ders olsun olarak bak olayaSabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()
Aynen oyle dost ne vercekti 100binmi vercekti 500 liraya 11bin lira almssn daha ne istiyorsun iste mallikyaGeçmiş olsun dost maalesef bir çoğumuz bu hataya düşüyoruz. Yak bı sigara unut bu olayı bir dahakinde ders olsun olarak bak olaya
Ben.Sabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()
Saqlik Olsunn amk o humarin Ufaktan bir Kazanc Yakaladiysan ya parayi Cekeceksin Yada ara vereceksin Yoksa tüm aleyler uzerine donuyor Sitenin calisanlari vs parada var hirsa kapilinca yuksek miktarda oldu gibi veriyorsunn bu hatayi ogrettiler bana 🥒 hiyari tuza basip yedik cok kezSabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()
Geçmiş olsun.Sabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()
Hiçbir zaman ders olmaz.Geçmiş olsun dost maalesef bir çoğumuz bu hataya düşüyoruz. Yak bı sigara unut bu olayı bir dahakinde ders olsun olarak bak olaya
valla hiç deme dost. bende 2 k attım mk 40 burning 12 k ödedi 20 bete. onuda gittim dede de sıdırladım darmadumanım suan . mk sanki çölde su arıyoz. 12 k için 8 gün çalşıyom mal gibi. ne diyecen işte hep yeniliyozSabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()
Aynı bok ben de de var 9kdan sıfırladım Limonatamı içiyorum sigaraylavalla hiç deme dost. bende 2 k attım mk 40 burning 12 k ödedi 20 bete. onuda gittim dede de sıdırladım darmadumanım suan . mk sanki çölde su arıyoz. 12 k için 8 gün çalşıyom mal gibi. ne diyecen işte hep yeniliyoz
seninki daha kötü 😂 şu illeti sikecem kafamda en sonda iyi bi 200-300 k vurmayı bekliyomAynı bok ben de de var 9kdan sıfırladım Limonatamı içiyorum sigarayla![]()
Ayni knk aq 11bin lira az paramı amk ya cek bi borcunu öde of neyse hayirlisivalla hiç deme dost. bende 2 k attım mk 40 burning 12 k ödedi 20 bete. onuda gittim dede de sıdırladım darmadumanım suan . mk sanki çölde su arıyoz. 12 k için 8 gün çalşıyom mal gibi. ne diyecen işte hep yeniliyoz
Slot pişmanlıktır dost onu anlamış oldum benHayatimda slot oynamazdim slot bagimlisi oldum hatta slot oynayanlara gulerdim yapmayın derdim amk ligleri acilsin yoksa sikilcem bu slottaya
Geçmiş olsun kötü olmuşGeçen bütün borcumu kapatacak parayı kazandım çeksem hiçbir derdim kalmayacak sabaha kadar oynadım hepsini kaybedip uykusuz ise gittim
iyi olmuş aç gözlülük her zaman bitirir..Sabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()