Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kendini Tutamamak

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Sabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok :(
Saqlik Olsunn amk o humarin Ufaktan bir Kazanc Yakaladiysan ya parayi Cekeceksin Yada ara vereceksin Yoksa tüm aleyler uzerine donuyor Sitenin calisanlari vs parada var hirsa kapilinca yuksek miktarda oldu gibi veriyorsunn bu hatayi ogrettiler bana 🥒 hiyari tuza basip yedik cok kez

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,320
7,741
113
Sabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok :(
valla hiç deme dost. bende 2 k attım mk 40 burning 12 k ödedi 20 bete. onuda gittim dede de sıdırladım darmadumanım suan . mk sanki çölde su arıyoz. 12 k için 8 gün çalşıyom mal gibi. ne diyecen işte hep yeniliyoz

Dmr28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
191
57
28
valla hiç deme dost. bende 2 k attım mk 40 burning 12 k ödedi 20 bete. onuda gittim dede de sıdırladım darmadumanım suan . mk sanki çölde su arıyoz. 12 k için 8 gün çalşıyom mal gibi. ne diyecen işte hep yeniliyoz
Aynı bok ben de de var 9kdan sıfırladım Limonatamı içiyorum sigarayla :)

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Bağımlılık böyle işte dost. 100 lira bile kâra geçersen duracaksın

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,262
1,275
113
Son bir haftadır bende de aynı senaryo slota fena sardım sporda kazan slotta kaybet hep aynı döngü

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,498
2,158
113
Hayatimda slot oynamazdim slot bagimlisi oldum hatta slot oynayanlara gulerdim yapmayın derdim amk ligleri acilsin yoksa sikilcem bu slottaya

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,498
2,158
113
Ayni knk aq 11bin lira az paramı amk ya cek bi borcunu öde of neyse hayirlisi

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Hayatimda slot oynamazdim slot bagimlisi oldum hatta slot oynayanlara gulerdim yapmayın derdim amk ligleri acilsin yoksa sikilcem bu slottaya
Slot pişmanlıktır dost onu anlamış oldum ben

bycras21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,057
289
83
Geçen bütün borcumu kapatacak parayı kazandım çeksem hiçbir derdim kalmayacak sabaha kadar oynadım hepsini kaybedip uykusuz ise gittim

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83