- 8,631
- 9,789
- 113
Forumda ki herkesin defalarca başına gelen şey. Canını sıkma dicem ama sıkılır yinede. Geçmiş olsun
Lanet bu slotSlottan artık iğreniyorum. Bonus dışında asla oynamam. Şeffaf kart kutulu kart oyunlarından şaşmam. En azından kendi şansımı kendim belirliyorum.
Uzun süre 11bini göremeyecek.Geçmiş olsun dost maalesef bir çoğumuz bu hataya düşüyoruz. Yak bı sigara unut bu olayı bir dahakinde ders olsun olarak bak olaya
Hepimizin hastalığıSabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()
Askere gidiyor Musun didşdşdşdşGecmıs olsun
O bndede var dostSabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()
Siteyi çökertcez mk habire saldır 😡Sabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()
Ah dost ah ne diyim80 k kazanip hepsini basıp sabah işe geç kalıp minibüs parası bulamadığımız oldu.kumarbazların en büyük sorunu kendini tutamamak
Gecen gun kuzenim aviatorda 35 k ya cikti sonra 2 dakikada kaybetti. Ellerini basina koyup ben ne yaptim kuzen dedi. Sonrasinda ustune bi 30k daha kaybetti.Sabah sabah deden 11bin lira aldim la olum çek git iste 10dkkda geri sifirladim moralim bok![]()
Bundan 3 sene once 80 k vurup cekip farkli sitede yiyip ustune 2 kredi karti patlattigim aklima geldi80 k kazanip hepsini basıp sabah işe geç kalıp minibüs parası bulamadığımız oldu.kumarbazların en büyük sorunu kendini tutamamak
TebriklerDostlar 1k attik 6200 aldim kactim busefer biraz moral verdi
![]()
Gates of Olympus 1000 627x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.ppreplaylink.social