Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kerem Aktürkoğlu: Liderliğe Hazırım

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
130,233
91,956
113
1657621153712.png

"Saha İçinde ve Dışındaki Liderliklere Hazırım"
Kerem Aktürkoğlu, takıma liderlik yapma konusunda kendisinden beklenti olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu konuyu çok fazla düşündüm. Hatta bu senaryolar üzerinde çok oynadım diyebilirim. Geçen sezon belki bu beklenti yoktu ama beklentiyi kendim bu seviyeye çıkardığımı düşünüyorum. Şimdi hem taraftarlarımızın hem takım arkadaşlarımın hem de hocalarımın ister istemez daha büyük beklentisi var. Tabii ki her zaman her şeye hazır olmak zorundasınız. Ben de takımıma, taraftarlarıma, hocama kendimi kanıtlayıp, performansımın üzerine koyarak devam etmek istiyorum. Saha içindeki ve dışındaki liderliklere hazırım. Hocam ne görev verirse onu yapmaya hazırım. Önemli olan Galatasaray'ın başarısı, şampiyonlukları. Ben Galatasaray'ın şampiyonluğuna, başarısına ne kadar yardımcı olabilirsem, benim için o kadar iyi. Bu bireysel olarak performansımı da artıracaktır."

"Çok Farklı Bir Galatasaray İzleteceğimizi Düşünüyorum"
Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı taraftarların desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Zaman zaman performans düşüklüğü hepimizde olmuştur. Futbolun doğasında inişler ve çıkışlar, başarılar ve başarısızlıklar var. Geçen sene büyük bir başarısızlık yaşadık. Bu başarısızlığı sadece hocalarımız değil, biz futbolcular da üstlendik. Biz bunun bilincindeyiz. O yüzden çok yoğun bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bu sezon çok farklı bir Galatasaray izleteceğimizi düşünüyorum. İnşallah taraftarlarımızın desteğine futbolcular olarak karşılık veririz. Şampiyonlukla biteceğine canı gönülden inanıyorum."

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,960
4,895
113
Yine tokatlamislar idmanda bunu. Var bi bozukluk demek ki ahlaki yapisinda. Her sene birileri ile papaz oluyor.