Harbi miÇok sakıncalı dikkatet bizim yeğenin azından girdi çıkıştan çıktı gitti
Harbi miÇok sakıncalı dikkatet bizim yeğenin azından girdi çıkıştan çıktı gitti
Bi tane kedi bul sokaktan evde bi kere görsün yeter iş tamam. Korkmasan elinle sende tutup alırsın.Dostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Eline al bahçeye at öldürme günahtırTatlımı dur kuyrugunu koparamda aklı başına gelsin
öyle deme karincadan bile korkan insanlar tanıyorumFareden korksan anliycamda kertenkeleden korkanlar komik geliyo bana
Kedidende korkuyorum bilmiyorum ne yapacamBi tane kedi bul sokaktan evde bi kere görsün yeter iş tamam. Korkmasan elinle sende tutup alırsın.
Şaka be al at dışarı oda bı canlı hayvan zararsız bişey olmazHarbi mi
😂😂😂Dostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Lan manyak ben diyorum korkuyorum bayılırımEline al bahçeye at öldürme günahtır
Mağarada mi yaşıyorsunuz dostGeçende balkona fare girmişti bisikletin üstüne bisikletle balkondan attık
Polis ambulans arasak mi acabaBütün forum toplanıp geliyoruz adres ver reis
Kediden korkulurmu be kral zararsız babam 2 tane besliyo evdeKedidende korkuyorum bilmiyorum ne yapacam
Yok be kırsal kesimMağarada mi yaşıyorsunuz dost
Uzun çubuk gbi bişey yokmu reisLan manyak ben diyorum korkuyorum bayılırım
Paçadan içeri girerse ambulans gerekli arkadaş için 😀Polis ambulans arasak mi acaba
Korkulmazmı yılan yiyen hayvandanKediden korkulurmu be kral zararsız babam 2 tane besliyo evde
Yatak odasında yatagın altında nasıl çıkacak deliUzun çubuk gbi bişey yokmu reis
Babamın 2 tane kedisi var kral 9 senedir bakıyo yemek seciyo amaKorkulmazmı yılan yiyen hayvandan