- 17,113
- 8,301
- 113
Evi bosaltin
Fatihcim öyle diyosunda kediden böcekten korkuyom diyin 🤣Gözümün gördüğü hiçbir şey den korkmam
E neyapayım sikinimi gelip okşayayımBak fatihcim benim kedi ismi pofudukEkli dosyayı görüntüle 981439 kedim sikini dassagini ayirmis yatiyo
Kertenkele gözünün görmediği bir şeymi dostGözümün gördüğü hiçbir şey den korkmam
Yok estağfurullah öyle demek istemedim fatihcimE neyapayım sikinimi gelip okşayayım
Onlar görünmüyor işte bide bana fatihcigim deme karınmıyım ulan deliFatihcim öyle diyosunda kediden böcekten korkuyom diyin 🤣
Aynen öyle bikere gördümKertenkele gözünün görmediği bir şeymi dost
Nasıl gorunmuyo Fatih kedi böcek kertenkele görünmezmi 🤣Onlar görünmüyor işte bide bana fatihcigim deme karınmıyım ulan deli
Doğrudur hocam saygılar 😁Aynen öyle bikere gördüm
evde kedi besliyorum 3 taneDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Artık clowers tescilli deli 😂😂Onlar görünmüyor işte bide bana fatihcigim deme karınmıyım ulan deli
Sende az deli degilsinArtık clowers tescilli deli 😂😂
NedirEvde kedi besleyen hafiften şeydir
Yok be kanka ben akli başında biriyimSende az deli degilsin
Mangal yakandır
Aklı başında olsan burda ne işin olur kendini kandırma dostumYok be kanka ben akli başında biriyim
Cb olsaydım böyle adamları polise zabıt tutturur sonra hepsini Konya ovasında toplar üzerine bomba atardım, kediden böcekten korkan adam fazlalıktır 😀Polis ambulans arasak mi acaba
@Golcümetin e piton bile zarar veremez benim nazarımda candır 😂😂😂İtfaiye çağır açık sokarsa kurtuluşun yok bizim @Golcümetin vardı rahmetli onuda sokmustu akıbeti ne oldu bilmiyor