Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Keyifler Nasıl

mahmudu76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
208
43
Ölünce daha çok masraf oluyor. İdare et dostum
yok ya mesele masraf değil. ben şairim misal. ödüllerim var yurtiçi yurtdışı. birçok başarım var. 5 üniversiteye gittim hepsini bıraktım gerçi. şu an ismi duyulmuş birçok kişiyle de temas halindeyim. maddi durumum yok yalana gerek yok ama zaten borçlardan harçlardan kapata kapata bugüne geldim. bir kişi yanımda durmadı. şimdi de nişanlım kas hastasıydı çaresi henüz olmayan genetik bir mutasyon olduğunu öğrendik ve bize bunu bilmem kaç sene sonra söylüyorlar. bunca yıl yanlış tedaviyle uğramışlar, uğraşmışız. bazen hayat bizi kurtarmıyor be.

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
yok ya mesele masraf değil. ben şairim misal. ödüllerim var yurtiçi yurtdışı. birçok başarım var. 5 üniversiteye gittim hepsini bıraktım gerçi. şu an ismi duyulmuş birçok kişiyle de temas halindeyim. maddi durumum yok yalana gerek yok ama zaten borçlardan harçlardan kapata kapata bugüne geldim. bir kişi yanımda durmadı. şimdi de nişanlım kas hastasıydı çaresi henüz olmayan genetik bir mutasyon olduğunu öğrendik ve bize bunu bilmem kaç sene sonra söylüyorlar. bunca yıl yanlış tedaviyle uğramışlar, uğraşmışız. bazen hayat bizi kurtarmıyor be.
Hakkında hayırlısı olsun dostum

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
Öyle böyle kıskanmıyorum acayip imreniyorum sana
Kanka konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin benim etiketlediklerim dışında konuşacak kimsem yok zaten forumda :D evet derdim 2 bira tıngırdatmak 1 haftadır bunun için uğraşıyorum bulunca da mutluluğumu arayışımı bilenlerle paylaşmak istedim seni ne rahatsız etti ki :D

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,423
1,308
113
Kanka konuma gelip yorum yapmak zorunda değilsin benim etiketlediklerim dışında konuşacak kimsem yok zaten forumda :D evet derdim 2 bira tıngırdatmak 1 haftadır bunun için uğraşıyorum bulunca da mutluluğumu arayışımı bilenlerle paylaşmak istedim seni ne rahatsız etti ki :D
Bira candır dost afiyet olsun piize devam 🍻

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Kardeşim burası hani özel ilişkilerin muhabbetinin yapılacağı yer değil herkesin kullandığı bir platform mesaj yoluyla da sevdıgınle mutluluğunu paylasabilirsin ayrıca niye rahatsız olayım böyle saçma sapan bir muhabbet için

Volkanfb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,218
351
83
Twitter atışmaları gibi atışıyorlar çok iyi